Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wytapanie z „vipkop” do gracza

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): karolajn_

- Propozycja dotyczy (tytuł): Wytepanie ze strefy „vipkop” do gracza

- Opis propozycji: Zauważyłam, że na tej (jak i poprzedniej) edycji zablokowana jest czynność wytepania się od razu z warpu (vipkop) do gracza. Jest to problematyczne, czasem pójdę tam pokopać i nie mogę się od razu do kogoś tepnąć, tylko muszę najpierw np. „/p h” - na czacie wyskakuje komunikat, że ‚w tej strefie to zabronione’

Zaakceptować teleportacji vipa/svipa też nie można do tego warpu, mogłoby być to dodane (ale nie musi), nie znam się czy można by było to odblokować tylko dla tych rang.
Niemniej fajnie by było gdyby opcja wytepania się do gracza z warpu „vipkop” była możliwa.

- Dodatkowe SS'y: brak 

• Superka 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

W sumie zastanawiam się czy to bardziej propozycje czy bugi. Ale jeżeli to celowo zablokowane to w sumie w dobrym miejscu post.

• Like 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...