Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MikdeQ
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowani tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: MikdeQ
Nick Administratora, który banował: Giecio
Długość bana: Perm     
Kiedy to się stało? :  5 stycznia godzina 12:06    
Opis sytuacji: Coś koło godziny 12 mój tata mnie zawołał, abym mu pomógł, więc wybiegłem nie wychodząc z serwa. W tym czasie moja siostra przyszła pograć na swoim koncie o nicku MikoreQ. W tym czasie moje konto zostało zablokowane za multikonto. Zgłaszałem współdzielenie IP, lecz zostało odrzucone. W poprzedniej edycji otrzymałem bana za MK+5 chociaż współdziele IP tylko z jedną osobą, która jest moją siostrą z nickiem MikoreQ. Bardzo chciałbym otrzymać unbana, aby kontynuować swoją przygodę na tym serwerze. 
Screen bana: image.png.13bef3181d62e214a36d8ce6a993f38b.png

Z tego co widzę, to wasze współdzielenie IP zostało odrzucone, a po za tym, to już jest chyba kolejny raz kiedy piszesz to samo odwołanie. Od jednej blokady można się odwołać tylko raz. Jestem na nie.

Odwołanie napisane pierwszy raz. Poprzednie było napisane w czyimś odwołaniu więc zostało odgórnie odrzucone. Tutaj najlepiej by było jakby się wypowiedział admin nadający karę. Ponieważ współdzielenie zostało odrzucone nie podając powodu a później dostałeś bana za Multikonto jak widzę to tylko 1 a nie +5. 

Edytowane przez __sparkyy__

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

To skoro juz tak uważacie to nieh chociaż mi o moje 30 zł za vipa teraz zwrócą!!

Jakby Bardzo ale to Bardzo nie rozumiem waszego stosunku wobec mnie. Zostałem zbanowany dosłownie za niewinność to 1 a 2 stracę teraz z jakieś 30 zł za vipa. To dosłownie jakby wam ktoś zapłacił za produkt, ale wy dajecie mu skorzystać z tego produktu tylko w 1/8 i zabieracie mu do niego dostęp. Naprawde jesteście nie fair w stosunku do mnie.

3 godziny temu, __sparkyy__ napisał:

Odwołanie napisane pierwszy raz. Poprzednie było napisane w czyimś odwołaniu więc zostało odgórnie odrzucone. Tutaj najlepiej by było jakby się wypowiedział admin nadający karę. Ponieważ współdzielenie zostało odrzucone nie podając powodu a później dostałeś bana za Multikonto jak widzę to tylko 1 a nie +5. 

+5 otrzymałem w poprzedniej edycji

Łączę posty, żeby nie było spamu //Giecio

• Haha 1

Twoje współdzielenie zostało odrzucone ze względu na 2 inne konta, o których posiadaniu nie poinformowałeś. Podobna sytuacja była na tamtej edycji - zgłaszałeś dwa konta do współdzielenia, ale miałeś ich więcej, ponad 5 na swoim IP, za co dostałeś bana. Jeśli na tamtej edycji taka sytuacja się stała, to czemu nie miałaby się powtórzyć jeszcze raz?

6 godzin temu, MikdeQ napisał:

To skoro juz tak uważacie to nieh chociaż mi o moje 30 zł za vipa teraz zwrócą!!

Po pierwsze: Vip nie kosztuje 30zł, tylko 9-12zł, w zależności od metody, którą płacisz.

Po drugie, Regulamin Sklepu:

obraz.png

Do odrzucenia.

EDIT: Sprawa wyjaśniona, gracz dostał UB. @jipsyy

Edytowane przez Giecio
  • Superka 1
  • Wow 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...