Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

To w końcu vipkop czy kopvip?

Betii

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: Betii
Miejsce występowania bugu: Serwer RC minecraft 
Opis problemu: A więc na chacie wyświetliło mi się, iż obszar kopvip został zresetowany... ALE ALE mimo, że /warp kopvip działa i ma się dobrze kopalnia dla vipów nie została zresetowana 😉
Dodatkowe SS'y: A proszę was bardzo, podziwiajcie me umiejętności fotograficzne:
2021-01-05_20_31_51.thumb.png.26382525f47c325b2dd18ffad8b0383d.png2021-01-05_20_31_55.thumb.png.9f3629b652d942ec3f3dd0b304e5baf7.png

1 minutę temu, Bvcha napisał:

a wcześniej się resetowała? Jeśli nie, to źle ustawione kopalnie ;v

resetuje sie jak na czerwono jest vipkop :v
A jak widać po drugim zdjęciu to długo resetowana nie była 😉

Godzinę temu, eryter22 napisał:

Jak mi kupisz vipa, to sprawdzę ci, czy faktycznie ten bug występuje. Narazie jestem na nie.

Już lecę wydać na ciebie hajs...🤦‍♀️

I do czego odnosi się twoja wypowiedź "jestem na nie"?
To nie jest program "Mam Talent", żeby dawać na nie 🙂

• Superka 1
  • Like 1
  • Haha 1

Jestem za naprawieniem tego błędu, jak to możliwe, że eryter dalej nie wyrywał bana za bycie dzbanem?

Wracając do tematu - również jestem za naprawieniem błędu, wprowadza to tylko w błąd a nie jest jakoś trudne do naprawienia 🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...