Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Wejściówka

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): eryter22
- Propozycja dotyczy (tytuł): Wejściówka
- Opis propozycji: W tej propozycji proponuję całkowicie usunąć z servera najgorszy przedmiot do scraftowania czyli wejściówkę do netheru. Pamiętam też, że jak została ona wprowadzona to nie spotkała się z ciepłym przejęciem przez graczy, wręcz negatywnym. Spowodowało to, że mniejsza liczba osób (nie tylko tych co było stać na tę wejściówkę) zaczęła przychodzić do netheru, co chyba wywołało efekt odwrotny do zamierzonego. No bo chyba ta nowość nie miała na celu zmniejszeniu graczy poruszających się w netherze do minimum? Nie każdy przecież przed otwarciem netheru miał wiadro z lawą, a takie potrafiło kosztować na targu nawet 3 k (wiem bo sam kupowałem), i to była najtańsza oferta. Stwierdzam też, że gracze, których nie stać na wiadro z lawą i inne potrzebne przedmioty do tej wejściówki, są w pewien sposób dyskryminowani, gdyż nie maja równej szansy startu na surowce w netherze. Są oni zmuszeni po prostu poczekać kilka godzin/dni na to, aż ktoś na targu wystawi za w miarę normalna cenę (co jest rzadkie), sama długość procesu pozyskiwania wejściówki jest jak widzicie dla nowych graczy bardzo trudna. Tylko czekać aż takie wejściówki wprowadzicie na /warp s, end, spawn i cala resztę warpów. Warto zauważyć również, że ta wejściówka jest ograniczona czasowo! Więc jak planujesz dłuższy wypad do netheru musisz uzbroić się w parę takich wejściówek, co znacznie podwyższa koszt całej wyprawy i sprawia, ze nie opłaca się iść do netheru. Owszem, wejściówka ta nie jest wymagana aby dostać się do netheru, jednak spowolnienie jako kara za brak wejściówki robi swoja robotę. 
- Dodatkowe SS'y: Brak

Właśnie fajnie, bo steve się nie pałętają i wszystko jest od razu droższe na sklepie. Wiadro z lawą nie jest trudno uzyskać na warp s, nie oszukujmy się... Jestem na nie 😧

• Superka 1
  • Sad 1

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

35 minut temu, eryter22 napisał:

Stwierdzam też, że gracze, których nie stać na wiadro z lawą i inne potrzebne przedmioty do tej wejściówki, są w pewien sposób dyskryminowani, gdyż nie maja równej szansy startu na surowce w netherze

Stwierdzam też, że gracze których nie stać na wiadro z lawą nie przetrwają w netherze.

35 minut temu, eryter22 napisał:

Tylko czekać aż takie wejściówki wprowadzicie na /warp s, end, spawn i cala resztę warpów.

Tobie przydałaby się wejściówka na wejście na serwer, każdy by na tym skorzystał.

Totalnie bez sensu propozycja, jestem na nie.

• Superka 1
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...