Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Allecraft

OlafTVytTwich

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick 

OlafTVytTwich
- Propozycja dotyczy 

Allecraft

- Opis propozycji

BIN (Buy It Now) w tym przypadku nazywa się Allecraft, to pomysł którym zainspirowałem się od *********, polega na wystawianiu swoich przedmiotów na sprzedaż  ALE trafiają NIE do skrzyni i gracz możę się tepnąć żeby sobie taki np Neherite kupić ale trafiają do wielkiego banku z innymi przedmiotami na sprzedaż.

Przykład: wystawiasz miecz diaxowy za 100$ na Allecraft i ustalasz czas jak długo może być on na Allecrafcie np: 1 dzień, i czekasz 1 dzień ( prawdziwy ) i widzisz że ktoś to kupił wtedy wchodzisz w panel sprzedaży i odbierasz swoje 100$, w przypadku kiedy nikt tego nie kupił możesz odebraćto wstawić jeszcze raz ( a i wstawienie kosztuję a cena jest zależna od czasu ile przedmiot ma być dostępny na Allecraftcie)
- Dodatkowe SS'y

mam bana na  😞 więc takich nie moge zafundować a admin chyba wie jak wygląda  BIN

PS:

propozycja jest na nową edycję

Teraz, __sparkyy__ napisał:

Opcja fajna aczkolwiek według mnie jest to nie potrzebne. Mamy targi i system licytacji i raczej to wystarcza. 

Do odrzucenia. 

to właśnie ma zastąpić targ bo komu chce się szukać po 100 skrzyniasz netheritu jak tam możesz to poprostu wyszukać albo w innej kategorii poszukać, a i licytację naprawdę trzeba naprawić bo one za krótko trwają i np jak twój przedmiot się nie sprzedał a ktoś chciał to kupić a nie zdążył to można licytacje tak jak allecraft zrobić dłuższy czas żeby był

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...