Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Błąd przyznawania punktów pracy.

BakusiowySerek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: BakusiowySerek
Miejsce występowania bugu:  system pracy
Opis problemu: przy kopaniu jako np. górnik jeżeli zmieni się prace przed dwu minutową wypłatą, punkty są przyznawane do wybranej nowej pracy a nie do wcześniej wykonywanej.
Błąd zgłaszałem około miesiąca lub dwóch Blurce na TS, która miała napisać ticket do administracji, ale w tej sprawie nic chyba nie zostało zrobione bo błąd dalej nie jest naprawiony.
Załączam screen mojego kda oraz screen z "/praca".
Dodatkowe SS'y:

screen1.jpg

screen2.jpg

Edytowane przez BakusiowySerek
edycja miejsca wystepowania bugu

Generalnie punkty pracy jak i należność pieniężna (wypłata) są przyznawane do pracy AKTUALNEJ, a nie poprzedniej, nie ważne czy to 1. minuta wcześniej czy 5; zawsze tak było.

Ss'y nie wnoszą nic. 

Edit: Jeśli jest to dla Ciebie zbyt duży problem, możesz zawsze poczekać, aż dostaniesz wypłatę (za np. górnika), i po wypłacie zmienić swój zawód.

Na ten moment jestem za odrzuceniem.

Edytowane przez Soltivaa
  • Thinking 1

2021-03-20_21_00_47.png.8aa5cfbfa05b7fb5294a5573ed5619a7.png                              halo.

2021-01-02_00_10.59przerobione2.png.9ed2df7ad74d2a74dba3131e1e6e7ec2.png

Czyli mam rozumieć że wbijanie np. czterech pierwszych poziomów czarnoksiężnika półtora minutowym kopaniem (bez enchantowania itemów) nie jest "game breakerem"?

Co do tego że screeny nic nie wnoszą, to zobacz ile mam wbitych punktów, według nich powinienem zrobić około 100 zabójstw z tego co jest napisane w opisie pracy wojownik.

Edytowane przez BakusiowySerek
odpowiedz do @soltivaa
  • Thinking 1

W dniu 1.01.2021 o 03:16, Soltivaa napisał:

Jeśli jest to dla Ciebie zbyt duży problem, możesz zawsze poczekać, aż dostaniesz wypłatę (za np. górnika), i po wypłacie zmienić swój zawód. 

Nie rozumiem, przecież jest to błąd, więc dobrze, że go zgłosił. Z takim podejściem można by zamknąć ten dział, w końcu można grać tak, żeby nie było błędów - trzeba się tylko postarac. 

Nie wiem co innego mogę powiedzieć, bo wydaje mi się to oczywiste, że błąd ten powinien zostać naprawiony. 

Edytowane przez mordensoldier124
  • Haha 1
  • Thinking 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...