Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Znaczek przy nicku, że ktoś posiada żonę/męża

karo.

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): karolajn_ /ka4o00_ (napisałam info na współdzielenie/zmianę nicku, never mind...)
- Propozycja dotyczy (tytuł): Znaczek przy nicku, że ktoś jest w związku małżeńskim.
- Opis propozycji: Tak jak na ss widnieje serduszko. Oznacza to, że ktoś posiada męża/żonę (to przed sercem to płeć, ale mniej istotne). Nie musi  to być serce, choć może, bo fajnie pasuje do całej sytuacji.  Bajerancko jakby było to dodane. Gracze wiedzieliby, że ktoś jest "wolny" a ktoś nie. Wiedzieliby z kim mogą się bardziej zapoznać, żeby w przyszłości móc połączyć siły w grze chociażby przez połączenie działki. Fajnie by to jednoczyło ludzi. Druga sprawa to to, że nie każdy z graczy wie, że można wziąć ślub, więc to też byłaby informacja dla innych.
- Dodatkowe SS'y: tak

hej.PNG.74f1e06850c0836c9df56a5fa3b241ab.PNG

• Superka 5

jestem małpa i mam stado goryli
- - -

image.png.917f9ae36c7c84d1ad3eb0e999321c24.png

Wreszcie na tym forum pojawiła się jakaś bardzo ciekawa propozycja! Takie rozwiązanie bardzo by mi pomogło w szukaniu dziewczyny, a i innym co szukają też by pomogło. Dodatkowo przydałaby się na servie jakaś weryfikacja płci.  Na pewno taka rzecz nie byłaby bardzo trudna do wprowadzenia na server i nie obciążałaby zbytnio servera i komputerów graczy, którzy mają Windows 95. Widzę, że wreszcie ktoś nadający na podobnych falach się pojawił 🙂 

Jestem na tak.

• Haha 1

1 minutę temu, andzis napisał:

Jestem na NIE.
Zbędna rzecz, przez co zaśmiecałaby chat, i bezsensownie to wygląda przed nick'iem i wulgarnie wobec osób młodszych '' Seksi ''.

jak coś to propozycja dotyczyła dodania "<3" przy nicku, a nie "[Seksi]" xdd

• Haha 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...