Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Alicja

Wyróżnione odpowiedzi

A ja stanę w obronie Alicji i potwierdzę to, że jej minecraft kocha wyrzucać błędy, ponieważ grałem z nią nie raz na różnych serwerach i dostawała losty co chwilę lub co jakiś czas, wnoszenia o odbanowanie i ponowne sprawdzenie użytkowniczki serwera, pozdrawiam.

• Superka 2
  • Przytulas 1

qRoFuaR.gif

Nie wiem co myśleć w tej sytuacji, ale mogę dodać iż mi również czasami zacina grę i mimo, że wysyłam wiadomości to dochodzą one ze sporym opóźnieniem. Może tak było i w tym przypadku? Wiadomości, które wysłała Alicja są takie same, więc możliwe, że nie była ona w stanie ich wysłać więc napisała je kilka razy a potem ją wywaliło. Miewam też takie lagi, że jestem w grze ale nie widzę nic poza niebem, mogę wtedy wpisywać coś na czacie, ale nie widzę na nim zupełnie nic i nie wiem czy te wiadomości w ogóle się wysyłają. Czat też mi się czasami nie ładuje i w pewnym momencie po prostu nagle przychodzą wszystkie wcześniejsze wiadomości. Natomiast nie mam pojęcia jak wyglądają logi w tym przypadku, nigdy tego nie sprawdzałam. Neutral.

• Superka 3
  • Like 2

aaaa.png.f013658eba7f61a407afad422603ff35.png

Trochę nie rozumiem tu jednej rzeczy, bardzo łatwo Wam przyszło oskarżyć Alicję o sfałszowanie logów, ale dlaczego żaden Administrator pomimo tego, że Alicja napisała że z chęcią udostępni dostęp do swojego komputera nie sprawdzi sam czy screeny, które Ala przesłała są wiarygodne?

Bardzo często wymagacie od kogoś dowodów, ktoś tych dowodów nie daje więc odrzucacie temat, ktoś wam daje dowody a wy mówicie, że są sfałszowane, no trochę takie XD?

(napisałam "żaden Administrator" ponieważ nie wiem, który admin miał by się tym zając, czy d0mka, jipsyy lub ktoś z zarządu)

• Superka 3
  • Like 2
  • Przytulas 1
  • Haha 1
  • Wrr 1

Jestem za odbanowaniem i ponownym sprawdzeniem Alicji, ponieważ wątpię żeby celowo wyszła z gry podczas sprawdzania znając tego konsekwencje i na pewno nie podrobiłaby wszystkich dowodów. 

Pozdrawiam

• Superka 3
  • Przytulas 1

PWWP.PNG.74069d0d9c1cdb32997b9d396204abbc.PNG

2090476355_Beztytuu.png.6ed05804ad8eec6996408e301f5efbd2.png

i see forever in your eyes..

i feel train to you 

Co do ponownego sprawdzania jestem przeciwny bo i tak to nic nie da, a zmarnuje czas sprawdzanego i sprawdzającemu. Nie każdy ma dobry komputer, więc problemy są naturalne (nawet niektóre osoby z administracji (Ci dawni, jak i obecni admini) czasami mieli problemy właśnie ze sprawdzaniem, ponieważ ich komputery nie były zbyt nowe). Ze względu na nową edycję i również na to, że zbanowany gracz nie był wcześniej karany za ów powód, jestem skłonny być za przyjęciem odwołania, lecz aby nie obyło się to bez konsekwencji - działeczkę i stan konta do kasacji - i tak niedługo reset wszystkiego, więc chyba aż tak wielkiego bólu nie będzie, a myślę, że w tej sytuacji takie rozwiązanie jest najlepsze.

Decyzja należy do żipsi, więc oczekujmy jej wypowiedzi w tej sprawie.

• Superka 1
  • Przytulas 3

DP3Woc2.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Jestem za odbanowaniem Alicji z kilku powodów, minecraft jest nieprzewidywalny czasami potrafi się włączyć a następnego dnia wywalają crashe. Alicja napisała apelacje z tego co mówi była już sprawdzana kilkukrotnie i nic nie zostało wykryte, teraz z powodów laga minecraft wywaliło ją z serwera. Każdemu może się zdarzyć, że akurat podczas sprawdzania wywali komuś internet czy minecraft wyłapie crasha, jest tutaj dużo niejasności. Bardzo trudno jest Alicji udowodnić jak rzeczywiście było ale osobiście sam siedząc na telefonie w aplikacji zacina mi cały chat, mimo, że mogę dalej pisać musze zresetować aplikacje na telefonie nie wiem czy to związane z aplikacją czy tak już jest ale to pokazuje, że błędy się pojawiają. Tak jak napisał Bvcha najlepiej będzie ją odbanować i wyczyścić pieniądze + działkę. Mam nadzieje, że faktycznie nie używała żadnych wspomagaczy.

• Superka 1
  • Przytulas 5

Jeżeli jest tak, jak piszą inni gracze, to jestem jak najbardziej skłonna do sprawdzenia Alicji ponownie. Mój sugerowany termin to poniedziałek w godzinach porannych. Proponuję kontakt prywatny, aby ustalić dokładną godzinę rozmowy.

• Superka 2

2020-10-23_05_51_51.png.d56fc8d44015b317e09de56d9b2d0412.png

• Admin Forum
Admin Forum

Jestem dokładnie tego samego zdania co @Bvcha. Ponowne sprawdzenie nie wchodzi niestety w grę, ale skoro pokazujesz dowody, że wtedy wyrzuciło Cię z serwera, to można dać unbana. Niestety działka i połowa stanu konta musi pozostać usunięta, ponieważ my jako Administracja musimy też się jakoś ''zabezpieczyć'', bo nie jest w 100% wiadomo, czy miałaś te cheaty, czy też nie. Sama przyznam, że posiadam słaby laptop i crasha mam około 3 razy dziennie, więc jak najbardziej rozumiem Twoją sytuację. W takim razie zdejmuję blokadę, ale działka i połowa stanu konta pozostaje usunięta. Życzę miłej gry oraz żeby nie było już podobnych sytuacji! 😇

• Superka 3
  • Przytulas 3

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 5
  • Przytulas 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...