Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Alicja

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Alycjaa
Nick Administratora, który banował: d0mka_
Długość bana: 7dni
Kiedy to się stało? : 27.12.2020 
Opis sytuacji: Podczas sprawdzania, wywaliło mnie z serwera z przyczyną starej wersji serwera 1.16.3 Jednak cały czas miałam wersję 1.16.4. Dodam, że miałam stały kontakt ze sprawdzającym.

Screen bana: 

2020-12-27_00_15_08.thumb.png.0a0c8ce8803b95e5b4cdeffd5b8ad92f.png

.aha2.thumb.jpg.4a327815fab8a19e101d718670403794.jpg

Edytowane przez Alicja
  • Wrr 2

sheeesh

aha czemu mi alicje banujecie???

oczywiscie ze bez dwoch zdan za odbanowaniem pzdr 

Edytowane przez misiaczekk
  • Przytulas 1
  • Haha 1

ts.jpg

I feel train to you

Nie miałaś stałego kontaktu ze sprawdzającym bo wedle tego co mówi @d0mka_ nie odezwałaś się przed banem, a dopiero po jego nadaniu.

Ponadto datę zrobienia takiego screena można podmienić poprzez zmianę daty w systemie dlatego podwody są w mojej ocenie nie wystarczające.

Jestem za podtrzymaniem kary.

• Superka 1
  • Haha 1
  • Wrr 4

Don't even try B) 

spacer.png

Na screenie ze starą wersją widać że wywaliło z powodu starej wersji na logach także widać że była próba połączenia po czym połączenie zostało zerwane. 

Także za zaakceptowaniem unbana. 

Powiem tak: ta cała wymiana zdań wygląda tak że @Alicja chce odzyskać dostęp do gry na serwerze, chce nawet udostępnić swój komputer do sprawdzenia. To trochę nie miłe jak dziewczyna daje wszystko na tacy a administracja nawet nie spróbuję jej sprawdzić. Gdyby tutaj chodziło o mnie tak samo bym dał wszystko na tacy byle ktoś mi uwierzył i zostałbym uniewinniony. I wygląda to tak jakby pani administrator @d0mka_ nie chciała pani @Alicja na serwerze i chce jej się pozbyć. (tak to wygląda, nie mówię że tak jest) a dlaczego ktoś z administracji nie może jej po prostu odblokować i sprawdzić jej komputer skoro wcześniej była sprawdzana nie raz i nic nie wyszło to dlaczego by tak teraz też nie zrobić? Mi często się zdarza że laguje mi mc przy

samym wejściu i bratu który gra obok mnie wyświetli się że dołączyłem a ja tak naprawde się nawet nie zalogowałem. 

Jest tyle już dowodow że powinna dostać unbana lub zostać sprawdzona jeszcze raz. 

Edytowane przez __sparkyy__
  • Przytulas 2
  • Sad 1

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Porównałam sobie przedstawione przez Ciebie logi z moimi, i muszę stwierdzić że usunęłaś część z nich.

Powiedz mi proszę, gdzie w Twoich logach znajduje się rozmowa, która miała miejsce po momencie, który ja zaznaczyłam na swoim screenie? Bo ja jej nie widzę. Napisałaś ostatnią wiadomość o godzinie 00:03:53, a Twoje logi kończą o 00:03:25. Z serwera wyszłaś o godzinie 00:03:58, więc gdzie w Twoich logach znajduje się te pół minuty?

Gdy w tradycyjny sposób wychodzi się z serwera, nie widnieje o tym informacja w logach - tak właśnie jest u ciebie.
Logi z godziny 00:04:17 nie przedstawiają momentu z wyrzucenia z serwera, a z ponownej próby dołączenia do niego. Świadczy o tym linijka "Connecting to realcraft.pl[...]"

2 godziny temu, Alicja napisał:

Logi w pewnym momencie są urwane przez laga, po którym mnie wyrzuciło.

Jest to po prostu kłamstwo. Moje logi pokazują, że pisałaś na chacie globalnym po czasie, w którym rzekomo wyrzuciło Cię z serwera.

Wszystko wskazuje na to, że samodzielnie i świadomie wyszłaś z serwera i edytowałaś logi. 

dowód alycjaa.png

Edytowane przez d0mka_
cytat
  • Superka 1

2020-10-23_05_51_51.png.d56fc8d44015b317e09de56d9b2d0412.png

Tak, na logach u d0mki są pokazane dalsze logi których u mnie Już nie ma. Jednak jest to spowodowane tym błędem, który często mi wyskakuje, że mam zła wersję serwera. Podczas gdy to się dzieję mam zlagowanego minecrafta i mimo że mogę coś napisać i wysłać ja już wtedy tego nie widzę ani reszty chatu.

Jednak myślę, że juz i tak sie z tego nie wybronie bo mi zarzucicie podrobienie błędów czy coś wiec tak

A i trzymajcie tam papaniosa bo po moim banie to sie malo co nie zesral. 

• Superka 2
  • Haha 8

sheeesh

Twoje tłumaczenie dotyczące złej wersji mc jest słabym tłumaczeniem, bo gdyby faktycznie tak było, to nie dałabyś rady nawet wejść na serwer. A w końcu jakoś na nim byłaś.
Poza tym do tej pory nie udowodniłaś, że wyrzuciło Cię wtedy z serwera z takim właśnie powodem. Logi, które wstawiłaś nie pokazują tego.

Naprawdę czasami lepiej jest przyznać się do błędu, niż tworzyć jakieś nowe historie.

Dlatego na podstawie punktu 24. serwerowego Taryfikatora, jestem za wydłużeniem kary o kolejne 10 dni za próbę oszustwa Administracji.

• Superka 2
  • Wow 1
  • Thinking 2

Gz Alicja, w tym momencie straciłaś jakiekolwiek resztki wiarygodności. Nie można się po prostu przyznać, że się wylogowało i tyle? Prędzej mnie walec rozjedzie niż ja uwierzę w twoje podrobione logi, bo to po prostu widać, że są sfałszowane. Nie rozumiem twojej logiki myślenia w tym momencie. Zamiast się przyznać to brniesz i brniesz co nie ma żadnego sensu. Jestem za odrzuceniem i za wydłużeniem bana, bo to już trochę przechodzi ludzkie pojęcie 

Pzdr

• Superka 2
  • Like 1
  • Wrr 1
  • Thinking 1

Nigdy nie byłam karana pomimo kilkukrotnego sprawdzania, więc po co miałabym teraz posiadać cheaty skoro nie chodzie na pvp ani do netheru itp.

Godzinę temu, d0mka_ napisał:

Twoje tłumaczenie dotyczące złej wersji mc jest słabym tłumaczeniem

Po co miałabym teraz wymyślać jakieś błędy, historie i specjalnie usuwać logi? Podczas rozmowy powiedziałam Ci za co mnie wywaliło, chciałam to nawet udowodnić, jednak powiedziałaś, że i tak mam bana i co najwyżej mogę się odwołać. Więc w jaki sposób mam tworzyć jakieś nowe historie skoro od początku mówię o tym samym powodzie wyrzucenia mnie, o którym też byłaś powiadomiona od razu po wywaleniu mnie z serwera. Chyba każdy miał kiedyś laga na mc, wtedy nadal leci nam czas na serwerze, jednak nie widzimy już chatu, dlatego też nie miałam części logów, które dodała d0mka. Jest mi przykro, że jestem oskarżona o podrobienie logów, ponieważ przedstawiam sytuacje tak jak ona wydarzyła się z punktu mojego komputera. Nie wiem jak inaczej mam przedstawić moment w którym mnie zlagowało, skoro w momencie złapania laga ja nie dostaje nowych wiadomości na chacie. Więc skąd mam wiedzieć co się wtedy dzieje na chacie, skoro ja i mój komputer nie widzimy tego co jest na chacie to jak ma być to również zapisane w logach?

sheeesh

Cytat
4 minuty temu, Alicja napisał:

Nie wiem jak inaczej mam przedstawić moment w którym mnie zlagowało, skoro w momencie złapania laga ja nie dostaje nowych wiadomości na chacie

Nie musisz udowadniać tego, że Ci zlagowało grę, ale pokaż dowód, że zostałaś wyrzucona z serwera przez jakiś błąd.

Cytat
5 minut temu, Alicja napisał:

Więc skąd mam wiedzieć co się wtedy dzieje na chacie, skoro ja i mój komputer nie widzimy tego co jest na chacie to jak ma być to również zapisane w logach?

Jak w takim razie w momencie zlagowanego komputera / gry wysłałaś na czacie dwie wiadomości?

• Haha 1

Posiadam jeszcze taki ss, który mówi, że dany plik nie był edytowany. Mogę również udostępnić komuś dostęp do mojego komputera, aby sprawdził czy faktycznie dany ss o braku modyfikacji dotyczy logów, które wyżej wstawiłam.  

52291722_Zrzutekranu(371).thumb.png.2cff69d1d6c30b6386c8f76d5359d88e.png

sheeesh

1 minutę temu, d0mka_ napisał:

Nie musisz udowadniać tego, że Ci zlagowało grę, ale pokaż dowód, że zostałaś wyrzucona z serwera przez jakiś błąd.

Wstawiłam wszystko tak ja mam to pokazane w plikach, mogę ci udowodnić, że dany plik nie był edytowany o czym mówi wyżej wysłany ss. A jeżeli nie wierzysz mi, że powyższy ss dotyczy danego pliku, możesz sobie to sama sprawdzić. Z chęcią mogę ci udostępnić dostęp do mojego komputera, gdyż nie mam nic do ukrycia, ponieważ wiem, że jestem czysta. Świadczy o tym, brak kar za cheaty, mimo kilkukrotnego sprawdzania i po prostu brak potrzeby posiadania cheatów. 

sheeesh

Ten zrzut ekranu o niczym nie świadczy, nie widać od jakiego dokładnie folderu są to informacje, nie widać też, że znajduje się on w folderze .minecraft.
Równie dobrze mogłaś otworzyć pliki gry i stworzyć pusty folder o nazwie "logs" i zrobić wygodny dla Ciebie ss, na którym tak naprawdę nic nie widać.

• Wow 1

1 minutę temu, d0mka_ napisał:

Ten zrzut ekranu o niczym nie świadczy,

Przecież napisałam, że: 

1 minutę temu, Alicja napisał:

mogę ci udowodnić, że dany plik nie był edytowany o czym mówi wyżej wysłany ss. A jeżeli nie wierzysz mi, że powyższy ss dotyczy danego pliku, możesz sobie to sama sprawdzić. Z chęcią mogę ci udostępnić dostęp do mojego komputera,

sheeesh

Jak mogliście zbanować dziewczynę, która pisze przecież że nie miała cheatów? No jak? Ze zgrozą muszę przyznać, że ten server przestaje być przyjazny dla dziewczyn i to mnie bardzo martwi! Skoro Alicja w swoim odwołaniu wyraźnie pisze, że nie ma cheatów i została wyrzucona z servera, przez to, że nie grała na najnowszej wersji mc, to jest to trochę smutne, że dalej nikt jej nie wierzy (dyskryminujecie ją, bo jest dziewczyną, serio?). Poza tym, nie każdy ma najnowszą wersję minecrafta, o czym należy pamiętać, gdyż na server można wbić na różnych wersjach minecrafta. Ja wręcz żądam jej jak najszybszego odbanowania, nie możecie sobie pozwolić, by dziewczyny z tego servera stawały się uchodźcami politycznymi i udawały się na inny server lub na inne gry. Alicja pisze też, że miała stały kontakt ze sprawdzającą domcią, więc jedyne wytłumaczenie tej całej sytuacji pokazuje mi, że pewnie o coś się pokłóciła na ts3 i do tego server zrobił psikusa w postaci wywalenia z servera podczas sprawdzania. Jednakże nie wiem czemu tak kurczowo domcia trzyma się tego, że według niej Alicja sama wyszła z servera, co wgl nie miało miejsca. Jestem na tak.

• Haha 2
  • Thinking 1

Jak dla mnie cała ta sytuacja jest lekko dziwna bo fakt sama widziałam jak Alicja pytała na czacie do d0mki gdzie ma iść na ts'ie. Dziwne jest to że zapytała o to dwa razy...pomimo uzyskania odpowiedzi od d0mki. Być może miała wtedy laga podczas jak ją wyrzuciło z serwera? A logi nie zapisały jej pytań? Kto to wie? Oczywiście to tylko moje zdanie nie twierdze że jestem za ub ani za dodatkowym zbanowaniem. Jestem neutral.

• Like 2

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

33 minuty temu, eryter22 napisał:

Jak mogliście zbanować dziewczynę, która pisze przecież że nie miała cheatów? No jak? Ze zgrozą muszę przyznać, że ten server przestaje być przyjazny dla dziewczyn i to mnie bardzo martwi! Skoro Alicja w swoim odwołaniu wyraźnie pisze, że nie ma cheatów i została wyrzucona z servera, przez to, że nie grała na najnowszej wersji mc, to jest to trochę smutne, że dalej nikt jej nie wierzy (dyskryminujecie ją, bo jest dziewczyną, serio?). Poza tym, nie każdy ma najnowszą wersję minecrafta, o czym należy pamiętać, gdyż na server można wbić na różnych wersjach minecrafta. Ja wręcz żądam jej jak najszybszego odbanowania, nie możecie sobie pozwolić, by dziewczyny z tego servera stawały się uchodźcami politycznymi i udawały się na inny server lub na inne gry. Alicja pisze też, że miała stały kontakt ze sprawdzającą domcią, więc jedyne wytłumaczenie tej całej sytuacji pokazuje mi, że pewnie o coś się pokłóciła na ts3 i do tego server zrobił psikusa w postaci wywalenia z servera podczas sprawdzania. Jednakże nie wiem czemu tak kurczowo domcia trzyma się tego, że według niej Alicja sama wyszła z servera, co wgl nie miało miejsca. Jestem na tak.

Sam przy tym bylem na serwerze i moge potwierdzić. Żadnej dyskryminacji tutaj nie ma, a to twoje pisanie o tych dziewczynach na forum staje się juz powoli nudne 🙂 Dowody nie są wystarczające ponieważ mogą być podrobione i dlatego również jestem na NIE.

Edytowane przez grezzly
  • Superka 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...