Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] koxy

brn1337

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): brn1337
- Propozycja dotyczy (tytuł): Koxy
- Opis propozycji: Trudniejsze craftowanie koxów lub usunięcie możliwości craftowania lub dodanie limitu koxów.
- Dodatkowe SS'y: ...

Koxa craftowac się nie da. Ograniczyć bardziej chyba się nie da. A jakby usunąć koxa to w takim razie po co był wprowadzony? 

Według mnie propozycja bez sensu i do odrzucenia. 

Edit: @Klusek pytałem się kiedyś administracji (dawno to było i nie pamiętam kogo) i powiedziano mi że nie można. 

@Klusek to teraz przyznam ci rację złote jabłko można stworzyć ale o ile mi wiadomo KOX to złote enchantowane jabłko i jego o ile mi wiadomo to nie da się craftować. 

Edytowane przez __sparkyy__

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

1 minutę temu, __sparkyy__ napisał:

Koxa craftowac się nie da.

A tu zdziwko, bo się na serwerze da. Nie wiem w sumie po co taki limit skoro každý má szanse na pozyskanie takich jabłek, więc propozycja do odrzucenia. 

PS nawet nie uzasadniłeś swojej propozycji, czemu ona mogłaby służyć itd. 

16 godzin temu, __sparkyy__ napisał:

pytałem się kiedyś administracji

Kiedyś czyli kiedy? Rok temu? Możesz nawet wejść na serwer, wziąć 8 bloków złota oraz jabłko i stworzyć Koxa 

@Soltivaa ja rozróżniam co to kox a co to ref i właśnie o koxach byla mowa. nie da się ich craftowac na singlu ale na serwerze tutaj, na rcku można jak najbardziej. inaczej osoby bez svipa by ich nie sprzedawały 

Edytowane przez Klusek

Co do propozycji to się nie zgadzam, ponieważ nie widzę w tym najmniejszego sensu. 

Do odrzucenia. 

@Klusek@__sparkyy__ma rację. Złote jabłko to ref a złote enchantowane jabłko to kox. Ale zauważyłam, że wiele osób się myli z tymi dwoma itemkami i dochodzi czasami do nieporozumienia.  Warto by było to jakoś uregulować. 

Edytowane przez Soltivaa
  • Superka 1

2021-03-20_21_00_47.png.8aa5cfbfa05b7fb5294a5573ed5619a7.png                              halo.

2021-01-02_00_10.59przerobione2.png.9ed2df7ad74d2a74dba3131e1e6e7ec2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...