Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Brak skina

Klusek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: KlusekSlaski
Miejsce występowania bugu: Forum
Opis problemu: Dobry wieczór 

Ogółem sprawa wygląda tak, że mój skin nie jest w ogóle wyświetlany na forum ani na panelu gracza który znajduje się na stronie serwera. Dowiedziałem się od Giecia, iż powinien zaktualizować się zaraz po zmianie nicku no tylko się tak nie dzieje. Skin nie jest używany przez komendę /skiny tylko od razu poprzez Minecraft Premium więc powinien się wyświetlać, a tak się nie dzieje czego nie rozumiem w ogóle. Jeżeli zajdzie taka potrzeba będę w stanie wysłać zdjęcie maila potwierdzającego zakup 

Dodatkowe SS'y: dla użytkowników mobilnych jest poniżej, a użytkownicy laptopa czy pc mają zaraz obok posta dowód 

Screenshot_20201226_000104_com.opera.browser.jpg

Edytowane przez Klusek
Zapomniałem dodać, że na stronie też to występuje

Też miałam taki bug po zakupie konta premium. Skin wyświetlił się jakoś dopiero po tygodniu bądź dwóch, ale chciałabym dodać, że na stronie realcrafta dalej nie jest on widoczny. Mam nadzieję, że zostanie to naprawione ^^

• Przytulas 2

aaaa.png.f013658eba7f61a407afad422603ff35.png

• 2 tygodnie później...
Mod Forum

Mam to samo co klusek. Mam nadzieję, że błąd zostanie naprawiony.

• Administrator
Admin

Jak wiecie (lub nie) Wasze skiny na Forum importowane są ze specjalnej strony, gdzie to od niej zależy, w jakim momencie się zaktualizuje. Być może nowi Gracze, których nicki pierwszy raz pojawiły się na tej stronie, potrzebują więcej czasu na wczytanie. Ale to moja spekulacja, mało wiem, więc dużo nie powiem ;v

Btw Kluskowi skin się załadował, więc działa to z opóźnieniem

Edytowane przez Bvcha

DP3Woc2.png

• Administrator
Admin
2 godziny temu, Klusek napisał:

@Bvcha okej, ale co z panelem gracza na stronie? 

To już nie moja rola, aby to sprawdzić. Udzieliłem informacji dot. Forum, ponieważ byłem w Administracji i mogłem mieć możliwość utworzenia jednego ze stylów, dlatego też to wiem

Edytowane przez Bvcha
  • Like 1
  • Sad 1

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...