Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Znikające zwierzęta

samekoty0psow

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: 

samekoty0psow

Miejsce występowania bugu: 

Serwer MC/ Moja działka (272) X291 Z51

Opis problemu: 

Miałam na mojej działce zwierzęta: krowy 2 szt. oraz owce  postackowane tak, że sumarycznie było ich tyle na ile pozwala moja działka (czyli 94 owce). Dziś zobaczyłam, że ich nie ma. Od kilku dni praktycznie nie było mnie na serwerze, więc nie zauważyłam dokładnej daty ich zniknięcia, w piątek jeszcze wszystkie zwierzęta były w zagrodach.  Bardzo bym prosiła o ich zwrot.  Pisałam dwukrotnie na /pomoc, ale nie uzyskałam odpowiedzi dlatego postanowiłam zgłosić problem tutaj. Prosiłabym chociaż o zwrot po parze zwietrzą, aby można je na nowo rozmnożyć do maksymalnych wartości. 
Na ten moment najnowsze ss mam z 11.12, ale po świętach mogłabym mieć dostęp do nowszych ss, które mam na komputerze stacjonarnym w innym mieście. Zależy mi jednak na załatwieniu sprawy jak najszybciej, aby znów móc golić owce i sprzedawać ich wełnę co stanowi dużą cześć mojego utrzymania. 

SS dostępny w załączniku oraz pod poniższym linkiem:

https://imgur.com/a/jVQUj2K

0H2Zw2p.jpeg

2020-12-11_21.41.09.png

2020-12-11_21.41.06.png

2020-12-11_21.41.04.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...