Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Strefy Działek

BeareQ

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): mr_lodomir
- Propozycja dotyczy (tytuł): Strefy Działek
- Opis propozycji: Dzień dobry, przychodzę do was z propozycją aby w każdej działce była strefa w której właściciel działki może pogode, pora dnia itp. Nie wiesz o co chodzi? Już tłumaczę. No więc się tak zastanawiam czy nie lepiej byłoby zamiast np. /dzien , /noc było by dodanie na działce opcji dzięki której można by sobię ustawić pore dnia i pogodę np. deszczowa. O ile to nie będzie problemem jeśli chodzi o dodanie to myślę, że to byłaby lepsza opcja już zachęcanie połowy serwera do wpisywania /dzien
- Dodatkowe SS'y: brak

Jestem przeciw zaakceptowaniu tej, w mojej opinii bezsensownej, propozycji. Możliwość wyboru pory dnia, czy pogody pewnie jest możliwa poprzez wysłanie do gracza odpowiedniego pakietu odpowiedzialnego za porę dnia, ale jest to totalnie niepotrzebne. Poza tym, wyobraź sobie co będzie w przypadku, gdy ktoś będzie sobie po prostu latał nad działkami. Dyskoteka w takim przypadku może się schować, bo tutaj na każdej działce zmieniałaby się pora dnia, a dodatkowo pogoda.

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...