Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Ivan6969

zillakamisgood

Wyróżnione odpowiedzi

1. Mój nick: zillakamisgood
2. Nick osoby oskarżonej: Ivan6969
3. Miejsce wydarzenia: Nie da się dokładnie określić. Pierwsza akcja odbyła się na mojej działce (została rozwiązana), ale potem głównie zbierałem świadków i ludzi, których też okradł. (serwer minecraft) 
4. Obrabowanie mojego domu około godziny 10.00 dnia 16.12.2020, następnie szukanie kolejnych naiwnych osób, które dadzą mu uprawnienia do działki a on ich obrabuje w czasie kilku ostatnich dni 
5. Opis sytuacji: Zaczęło się od tego, że dwa dni temu (16.12.2020) szukałem osoby, która pomoże mi niszczyć mój ogromny dom, bo chciałem wybudować nowy. Użytkownik o nicku ,,Ivan6969" zgłosił się do mnie i chciał pomóc. Słyszałem plotki o nim, że okrada domy więc starałem się być czujny. Nagle on napisał do mnie że biegnie do ender skrzynki po siekiere, którą niszczył by dom a tak naprawdę szybko pobiegł do mojego domu i ukradł wszystkie moje surowce, żelazo, diamenty, złoto itp. Napisałem o tym do administracji, odpowiedziała mi wtedy @blurka_. Blurka_ bardzo mi pomogła rozwiązać sprawę. Powedziała, że bez dowodów nic nie może zrobić, ale jeśli będzie miała wiarygodne dowody to administracja zajmie się tą sprawą. Postanowiłem napisać do Ivana, że daje mu ostatnią szansę. Ivan zgodził się. Przyszedł na moją działkę i chwilę wykonywał swoją pracę. Zapytałem go wtedy dlaczego zabrał mi moje rzeczy a on odpisał ,,nie wiem". Zapytałem się go więc czy je odda, a on odpisał że tak. Następnie ponownie pobiegł do mojego podziemnego domku i zaczął przeszukiwać wszystkie skrzynie aby zabrać najbardziej wartościowe itemy. Udało mi się uchwycić na nagraniu jak zabiera moją diamentową zbroje. Wysłałem film do administracji. Napisał do mnie administrator o nicku ,,papaniosQ". Zapytał się mnie jakie enchanty miały miecze, na co odpowiedziałem że były czyste bez enchantów i nie potrzebuję ich. papaniosQ napisał do mnie, że moje skradzione rzeczy są w skrzynce na działce i bardzo dziękuje administracji za oddanie ich. Zapytałem się ,,Co będzie z Ivanem? Jaka będzie dla niego kara?" dostałem odpowiedź, że papaniosQ napiszę do niego, że jeśli znowu zrobi taką akcje dostanie bana z serwera. A więc w załączeniu (film nr. 2) wysyłam kolejne dowody, na to, że Ivan się nie zmieni. On dalej będzie okradał bez dusznie ludzi i niszczył ich ciężką pracę.

Myślę, że jeśli serwer jest jedną wielką rodziną, to na serwerze nie ma miejsca na takie akcje i osoby.
Pozdrawiam zillakamisgood. 

6. Dowody: 
Film nr. 1, na którym widać jak mnie okrada. (sprawa rozwiązana przez administracje): 
Film nr. 2, na którym dodatkowe dowody na to, że Ivan to jeden wielki oszust i kłamca bez serca i dalej będzie okradał niewinnych ludzi: 
Mam nadzieję, że osoba ostanie ukarana i nie zostawicie tak tego. 

• Superka 1

1. Moje imie w Serwerze LieutantErika

2. oskarżony Ivan6969 3. Ukradł mi i Zillakamisgood rzeczy. 22 osoby się skarżyl na to że ivan6969 jest scamerem mówi że zbuduje mówi że pokopie ale no kto się spodziewa że Ivan6969 Może być scamerem? Nowi Gracze nie więdzą tego 

Pozdrawiam

1 minutę temu, xKitka napisał:

Wiele było skarg na niego, nie nikt nie dostarczał dowodów.

W końcu dowody są, za ukaraniem.

Naprawdę dziękuję, bardzo dużo czasu zajęło mi ich zebranie 🙂

Edytowane przez zillakamisgood

26 minut temu, zillakamisgood napisał:

Wrzuciłem w poście dwa filmy, w postaci linku do YouTube. Nie widać ich?

Nie widziałem, ale musiałem odświeżyć stronę

Jestem za ZAAKCEPTOWANIEM, a jeśli się da, to za banem do końca edycji, ponieważ szkody jakie wyrządził ten osobnik tobie oraz innym ludziom są naprawdę duże i wypadałoby to w końcu wyeliminować

• Przytulas 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...