Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

shoganjulciauwu

W00NGGI

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: W00NGGI
Nick osoby oskarżonej: shoganjulciauwu

Miejsce wydarzenia: Serwer Minecraft
Data i godzina wydarzenia: około godziny 1:30, 16.12.2020
Opis sytuacji: Przepisałam kod na czacie i chwile po tym zgłaszana przeze mnie osoba obraziła mnie na czacie publicznym i na wiadomości prywatnej żądała ode mnie podzielenia się wygraną twierdząc, że ukradłam jej kod. Rozmawiałam wtedy również razem z @__Chanhee__ na messengerze i wspomniałam jej o tym. Chanhee zwróciła osobie uwagę po czym również została obrażona w wiadomości prywatnej. Na sam koniec kiedy już wychodziłam z serwera i napisałam "dobranoc" na czacie dostałam od zgłaszanej osoby wulgarną wiadomość "*przekleństwa* obyś nie wstała". W drugiej wiadomości dodała "jk, dobranoc", ale szczerze, uważam, że to nie było ani trochę zabawne i takie żarty (które zabrzmiały wręcz jak groźba) nie powinny mieć miejsca.

Dowody:

122818159_Zrzutekranu2020-12-16013357.thumb.jpg.d1b48a6f1e96eb7ede8b869ffe803438.jpg

1188137250_Zrzutekranu2020-12-16013518.thumb.jpg.66c32e358dfed5ae55a90a2ac6b758a6.jpg

1902341909_Zrzutekranu2020-12-16014020.thumb.jpg.fc030f629eaa27235a341a4e22769726.jpg

Edytowane przez W00NGGI
Źle sformatowałam tekst i w trybie ciemnym był mało widoczny.

aaaa.png.f013658eba7f61a407afad422603ff35.png

Jako świadek i osoba uczestnicząca w całym zajściu jestem ZA UKARANIEM tej osoby. 

• Przytulas 1

I SAW CHANHEE AND THE BOYZ ❤️ 

Deal with devil for the top don't scare
遠くない手伸ばして
Deal with devil for the top don't scare
すぐ目の前 my dreams light up

Z racji tego, iż skarga jest na tą samą osobę to pragnę ponownie zadeklarować, że jestem za jak najdłuższym ukaraniem tego ordynarnego użytkownika naszego serwera. 

Edytowane przez Lukaszenko69
  • Superka 2

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Zabawna jest tylko przyczyna, dla której ta osoba zaczęła Cię obrażać. Przepisałaś kod szybciej od niej i tyle.

Za Zaakceptowaniem

Pozdrawiam Kardashian 💖

Dowody są jednoznaczne, również jestem za karą dla tego chłystka.

Seignor, sachiés qui or ne s'en ira En cele terre ou Deus fu mors et vis Et qui la crois d'outremer ne prendra A paines mais ira en paradis. Qui a en soi pitié ne remembrance Au haut Seignor doit querre sa venjance Et delivrer sa terre et son pas.

Second-Crusade.jpg

Zdaje mi się, że ban do końca edycji (nie, nie wiemy kiedy będzie nowa edycja) i trochę dłużej by wystarczył z dowodami tymi i przedstawionymi w drugiej skardze.

Za zaakceptowaniem.

• Superka 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...