Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [YouTube/Minecraft/Forum] Filmiki na Youtube z poradników

prympowicz

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Prympowicz
- Propozycja dotyczy (tytuł): Filmiki na YouTube z poradników.
- Opis propozycji: Oglądając dzisiaj na YouTube poradnik od xKitka i Lesthan3 dotyczący zdobywania wody na serwerze nasunęła mi się drobna propozycja. Skoro filmiki są nagrywane przez administracje Realcraft'a to czemu by nie użyć ich w celu promowania serwera. W opisie filmiku jest Ip do naszego serwera , lecz filmik można odpalić tylko klikając link na naszym forum 😄. Moim zdaniem poradniki tego typu mogą pomóc graczom już odwiedzających nasz serwer, jak i zachęcić graczy nowych do naszego serwera 🙂 Poza tym takie filmiki ze statusem Publiczne zrobiły by jakiś ruch na serwerowym kanale na YouTube, ponieważ ostatni publiczny film jest z 2017 roku. Link do filmiku: 

- Dodatkowe SS'y: brak

Kanał PWWP nie jest kanałem serwerowym. Miałem okazję rozmawiać z Właścicielem i też proponowałem mu to samo, jednak najwyraźniej w jego opinii nie jest to wystarczająco dobra reklama. 

Neutral/Tak.

Edytowane przez mordensoldier124
  • Like 2

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...