Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Pomagamy dla WOŚP

feaccik

Wyróżnione odpowiedzi

Siemka! Jak juz wiecie jestem Adrian, od 3 latach działam w różnego rodzaju organizacjach jako wolontariusz. Ten weekend spędzałem jako wolontariusz Szlachetnej Paczki, a teraz właśnie byl weekend cudów. Wszystko poszło po mojej myśli i moja rodzina, która się opiekowałem dostała wszystko co potrzebowała. Ale przechodząc do rzeczy, jestem również wolontariuszem Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy (WOŚP). I przychodzę do was z prośbą o pomoc. Stacjonarnie do naszych puszek będziemy zbierać dopiero w Styczniu, ale juz teraz możecie wpłacać pieniążki na moją oficjalną skarbonkę WOŚP. 

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam! 

https://eskarbonka.wosp.org.pl/q653yg LINK

Edytowane przez grezzly

10 minut temu, eryter22 napisał:

Ja ci mogę przesłać trochę dolarów na serverze, mam nadzieję, że zrobisz z nich dobry użytek. 

Pozdrawiam ~eryter22

Wiesz serwer to co innego, a są dzieci które naprawdę tego potrzebują. Wczoraj tzn. w Niedzielę rozwoziliśmy paczki po potrzebujących i są osoby które nie mają prądu, wody i myka się w wodzie zimnej ze studni, a dla dzieci które są chore to się bardzo przyda. Teraz dodałem link, moge również dodać zdjęcia legitymacji kazdej z organizacji zeby było bardziej legit.

Bardzo szanuje to co robicie 😺. To bardzo miłe i szlachetne. 

Pozdrawiam Kardashian 💖

Pozdrawiam Kardashian 💖

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...