Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zniknęły zwierzęta

zuza0411

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: 

Zuza0411
Miejsce występowania bugu: 

Serwer Mc/Moja działka
Opis problemu: 

Miałam na mojej działce zwierzęta: owce, kury i lisa. Dnia 12.12.2020 z działki zniknęły mi owce, a miałam ich 6. Bardzo bym prosiła o ich zwrot.
Dodatkowe SS'y: 

Zdjęcie w załączniku.

1991397356_2020-12-11(4).thumb.png.b14b11710f47ec846fa929c5f8fda359.png

Jestem jak najbardziej za zwrotem owiec, na powyższym ssie widać, że naprawdę miałaś owce na działce. Jestem na tak.

@Kier Kardashian wątpię, żeby dziewczyna kłamała w takiej sprawie

Edytowane przez eryter22
@UPDATE

Jest możliwość, że chcesz wyłudzić owce i być może schowałaś je do jajek przechowujących zwierzątka. Sprawa dość przykra bo szkoda mi owiec i nie ma się całkowitej pewności co do prawdy zniknięcia tych mobków.

do odrzucenia

Pozdrawiam Kardashian 💖

11 godzin temu, eryter22 napisał:

Jestem jak najbardziej za zwrotem owiec, na powyższym ssie widać, że naprawdę miałaś owce na działce. Jestem na tak.

@Kier Kardashian wątpię, żeby dziewczyna kłamała w takiej sprawie

Tego nikt nie może potwierdzić :V

Pozdrawiam Kardashian 💖

Pozdrawiam Kardashian 💖

Jestem za zwrotem. Owca na serwerze jest bardzo tania jeśli chodzi o kupno, tym bardziej jeśli chodzi o złapanie jej w jajko przechowywujące na /warp s. Na ss widać że owce, a z własnego doświadczenia wiem że zwierzęta często lubią z działek znikać.

tumblr_p3g7d1rHI01wfosmeo2_500.gif.829a93cdeb108a82d0c609252d9f4f0a.gif

Data, ilość graczy, topka jak i obecna administratorka się zgadzają dlatego w niedalekiej przyszłości owce zostaną Ci oddane (o ile już ich nie otrzymałeś). Na przyszłość radzę jednak, wysyłać takie ss na /pomoc co sprawi, że nie będziesz musiał czekać na werdykt wątku na forum tylko dostaniesz swoje owce praktycznie od razu.  

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...