Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

fifarafafigofago

fifarafafigofagooo

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: fifarafafigofago
Nick Administratora, który banował: INeedDarkness
Długość bana: perm
Kiedy to się stało? : kilka miesięcy temu
Opis sytuacji: W tym owocnym czasie gdzie przesiadywałem sobie z moimi kompanami na tym jakże cudownym serwerze, rozmawialiśmy sobie, śmieszkowaliśmy. Aż tu nagle ni stąd, ni zowąd wchodzi niektórym znana osoba na blackliście (yoda). Miałem to w wielkim poważaniu, ponieważ znam go doskonale lubi robić takie nieśmieszne dowcipy naszej ukochanej administracji, po paru sekundach, minutach został przeniesiony przez administracje na inny kanał otrzymał on banicje. wchodził tak jeszcze kilka razy, wszystkie osoby, które siedziały na kanale na , który on wchodził zostałe zbanowane(fifarafafigofago, Izoq, Jasiuu_, IKamileKI).

Dziękuje za uwagę, proszę o dogodne rozpatrzenie mojego wątku.
Screen bana: ...

Zrzut ekranu (157).png

• Superka 1

spacer.png

Czemu dopiero teraz zgłaszasz odwołanie, skoro bana dostałeś kilka miesięcy temu? Trochę jak dla mnie to podejrzane, nie chcę pochopnie oceniać, dlatego niech wypowie się administracja na ten temat, a najlepiej sam zainteresowany.

• Sad 1

Seignor, sachiés qui or ne s'en ira En cele terre ou Deus fu mors et vis Et qui la crois d'outremer ne prendra A paines mais ira en paradis. Qui a en soi pitié ne remembrance Au haut Seignor doit querre sa venjance Et delivrer sa terre et son pas.

Second-Crusade.jpg

• Admin Forum
Admin Forum

Odwołanie akceptuję, jednak na unbana na TeamSpeak'u będziesz musiał troszkę dłużej poczekać (na pewno dostaniesz go jeszcze dzisiaj). 

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...