Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] Turniej PvP

TwojMisiu
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick: TwojMisiu
- Propozycja dotyczy: Turnieju PvP
- Opis propozycjiWitam chciałbym żeby Turniej PvP mógł się odbyć z większą ilością osób, ponieważ na serwerze może być powyżej 400 osób a na Turnieju PvP może być 32 osoby i ja bym chciał żebyście zrobili żeby mogło być więcej osób, ponieważ będzie większa frajda w tedy bo będzie więcej osób 
- Dodatkowe SS'y: Brak

• Admin Forum
Admin Forum

Jeśli chodzi o Turniej PvP to na samym początku limit wynosił 16 osób, ale z racji wielu próśb został powiększony do 32. Wątpię, żeby ten limit został jeszcze raz powiększony, ale to już zależy od organizatorów. Pozostanę na neutral.

Niestety ale z przykrością musze poinformować że nie zwiększymy już miejsc w turnieju, fakt faktem wystarczyło kilka godzin na zapełnienie tabeli i z racji na to limit aktualnie wynosi 32 graczy. Większa ilość osób nie pasowałaby już do zamysłu turnieju i spowodowałaby lekka dezorganizacje z racji na to że walka to nie jedyna rzecz która będzie tam atrakcją.

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Ja również za odrzuceniem powody wyzej XD

//Nie no duzo tego czasu cale okragle 5 minut XDD

W dniu 9.12.2020 o 12:59, Internecik napisał:

Za odrzuceniem 

32 to jest dużo więc miałeś czas by się zapisać i wiem że piszesz  to podanie tylko dlatego że się nie zapisałeś a chciał byś wziąć w tym turnieju udział 

sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...