Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Live/filmik z eventu PvP

prympowicz

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Prympowicz
- Propozycja dotyczy (tytuł): Live/filmik z eventu PvP
- Opis propozycji: Witam, dowiedzieliśmy się dzisiaj o zaplanowanym evencie PvP w którym weźmie udział tylko 16 graczy. Bardzo duża liczba graczy na czacie pytała się czy ten event będzie można oglądać, stąd mój pomysł na live z wydarzenia bądź filmik na serwerowego YouTube'a. Mam nadzieje że pomysł się spodoba. Pozdrawiam 😄

- Dodatkowe SS'y: brak

Tak, będzie można nawet na żywo tak jak było to zeszłym razem z widowni na arenie PVP. Nie planowaliśmy niczego na YouTube z racji na to że walka finałowa ma zostać użyta w wersji poradnika. Jednak jeśli odzew jest faktycznie aż tak duży jesteśmy w stanie zorganizować pokaz walki w taki sposób!

• Superka 4

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Ja bym poszedł dalej i wrzucił jakiś komentarz do tego ale to już kwestia do zorganizowania.

P.S. mogę nawet zrezygnować z udziału i sam skomentować z inną osobą z administracji xDD 

ale to już do rozpatrzenia dla kogoś wyżej.

Edytowane przez Alcatraz96_
  • Przytulas 1

Don't even try B) 

spacer.png

Ja się zajmuję nagrywaniem odcinków z realcraft'a 🙂. Jednak najprawdopodobniej nie byłoby to w formie LIVE'a, lecz filmiku dzień/dwa po 😄. Lecz fajowo aby administracja komentowała to z innej perspektywy 🙂 Na TAK.

AgileBlackandwhiteCentipede-size_restricted.gif.fe4b99641187e79d5327e23f0c009e7d.gif ZIZDS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...