Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

feaccik

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: grezzly
Nick Administratora, który banował: xKitka
Długość bana: 1 tydzien, 2 dni, 23 godziny, 50 minut
Kiedy to się stało? : Godz 13:00, 07.12.2020
Opis sytuacji: Było ogłoszone szukanie skrzynek na serwerze przez administracje, wszystko odbywało sie na spawnie, ja posiadając VIPA zacząłem latać i szukać, nagle zostałem sprawdzany. Pisze na czacie ze może mnie wywalić, ale już włączam ts3. Do niczego się nie przyznałem bo nic nie mam. Po rozmowie z administracją która mnie banowała nie doszedłem do porozumienia. Przedwczoraj kupiłem VIPA, otworzyłem sklep, zarobiłem pieniądze i na VIPA też wydałem. Mam swoje lata i w cheaty sie nie bawie. Internet mam kiepski dlatego zostałem wyrzucony z Minecrafta, wszystko jest w logach.

PS. Jeszcze dodam że podczas gdy dostałem bana byłem juz na ts i czekałem na sprawdzenie.
Screen bana: W załączniku

BAN.PNG

Edytowane przez karastoja
  • Idk 1

3 minuty temu, Andmol napisał:

Jeżeli wywaliło cię z serwera to daj dowody inaczej nic z tego. 

Pisałem na serwerze że może mnie wywalić mam lagi, ale zaraz bede na ts. Dopiero jak byłem na ts mnie wywalilo. Z @xKitka nie było żadnej rozmowy i dostałem informacje że jak sprawdza 50 osób to tylko 2 puszcza  wolno. Nie fajne zachowanie kogoś w administracji, ja rozumiem uprawnienia i rola, ale chyba posada uderzyła do głowy. 

7 minut temu, karastoja napisał:

Pisałem na serwerze że może mnie wywalić mam lagi, ale zaraz bede na ts.

Nie napisałeś ani jednego słowa na ten temat, specjalnie sprawdziłam logi.

42 minuty temu, karastoja napisał:

PS. Jeszcze dodam że podczas gdy dostałem bana byłem juz na ts i czekałem na sprawdzenie.

Po tym jak wyszedłeś z serwera, sprawdzanie już nie ma sensu. Mogłeś w tym czasie wszystko pousuwać. 

9 minut temu, karastoja napisał:

Z @xKitka nie było żadnej rozmowy

Nie było ze mną żadnej rozmowy? Wytłumaczyłam Ci zasady. Powiedziałam że możesz odwołać się na forum. Co byś jeszcze chciał ode mnie usłyszeć?

12 minut temu, karastoja napisał:

Nie fajne zachowanie kogoś w administracji, ja rozumiem uprawnienia i rola, ale chyba posada uderzyła do głowy. 

Dobrze wiedzieć.

Do odrzucenia.

• Haha 1

image.png

• Admin Forum
Admin Forum

Jeśli znajdziesz jakiekolwiek dowody, że rozłączyło Cię z grą nie z Twojej winy, to je podeślij. 

Cześć, jako iż wspólnie z grezzly dzielimy IP mogę potwierdzić że straciliśmy dziś internet, wyrzuciło nas nawet z lekcji zdalnych. 

Jedyny dowód jaki mamy to taki, niby on dużo nie daje, ale widać że nie ma połączenia. Tylko jedyny minus że ss jest z drugiego komputera, a nie z tego co grał grezzly.

BAN MINECRAFT.PNG

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...