Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kosziasz
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Jeżeli mu coś ukradłeś to kara powinna być dla Ciebie a nie dla niego xD. A widząc to co on napisał, to moim zdaniem i jednemu i drugiemu należy się malutka przerwa od komputera. Jestem Neutral

Edit: W sumie można stwierdzić, że karma wraca. Co więcej na Ciebie skarga została zaakceptowana i myślę, że próbujesz się odegrać. Wstaw pełne screeny nie ucięte lub/i logi bo możliwe jest to, że Ty też coś mu groziłeś xd

Edytowane przez Nerdy
  • Like 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Dzieciaka biją w domu musi się wyzyc, innego swiata od kompuera nie widzi ah....

według mnie zastraszanie innych graczy na dość przyjaznym serwerze na którym gra dużo dzieci jest bardzo nieodpowiedzialnym zachowaniem.  Lecz oczywiście jak wspomniał @eryter22 "Groźby dotyczące życia realnego, za to należy się PERM.  Jestem na tak."  to kara powinna być natychmiastowa po ukazaniu dowodów nawet adminowi na prywatnej wiadomości ;d . 

Ale należy mu się ban.

admin nie warnuj.

sygnatura

Mod Forum

To co kosziasz zakleił drugim zdjęciem to było, że on mi napisał czy mu groże A ja mu odpisałem że nie , tylko trochę mnie poniosło i tyle. potem mi napisał że jestem głupi i go potem zgłosiłem. Okradł mnie i zniszczył mój dom do tego czasu moich żeczy oprócz becona nie odzyskałem! Więc myślę że on próbuje się na mnie odegrać za to że dostał odpowiednią karę za kradzież i nie może się z tym pogodzić. Sam się przyznał do kradzieży A to że ja mu to napisałem że będzie miał spore kłopoty to mnie poprostu poniosło nigdy bym tak nie napisał ale po prostu byłem bardzo zły. Proszę o zrozumienie. Jeżeli administracja uzna mnie za winnego to ja bez żadnego gadania karę przyjmuje bo w końcu są dowody lecz zedytowane i ja sam się przyznaje do tego co pisałem. To wszystko co mam do powiedzenia...

Sprawiedliwość nie oznacza po równo

Edytowane przez olo2115

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...