Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

HevyPvPv2

Wyróżnione odpowiedzi

Nick Administratora, który banował: Giecio
Długość bana: 5 dni
Kiedy to się stało? : Dzisiaj, pare godzin temu
Opis sytuacji: Poszedłem dzisiaj na dyżurke spytać się czy może mnie sprawdzić jakiś administrator w celu sprawdzenia czy nie mam żadnych cheatów. Przyszedł do mnie Giecio i powiedział że jak wykryje cheaty to dostane bana na 5 dni. Moim zdaniem jest to troche nie fair, ponieważ myślałem że nie dostane bana bo poszedłem samemu. Czekam na pozytywne rozpatrzenie tego odwołania.
Screen bana:
unknown.png?width=440&height=330

Regulaminowo musiałem ciebie zbanować po wykryciu cheatów, ale z racji, że na moich oczach je usunąłeś, dostałeś bana na 5 dni. Do tego nie przyszedłeś na dyżurkę zachowując się jak typowy prowokator mówiący "atmin mam hity sprawdzi mnie", tylko z własnej inicjatywy poprosiłeś bym sprawdził, żeby nie było jakiś niedogodności. No ale że niestety te modyfikacje posiadałeś, to musiałem nadać bana. Jestem jednak za skróceniem kary, ale ostateczną decyzję pozostawiam opiekunowi odwołań.

• Like 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

• Admin Forum
Admin Forum

Kara zostanie skrócona. Unbana otrzymasz w czwartek o godzinie 12!!

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można skrócić/zmienić blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...