Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xzvkvs

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:  xzvkvs
Nick Administratora, który banował:  zienteKK
Długość bana:  Nie wiem
Kiedy to się stało? :  01.12.2020
Opis sytuacji: Jezeli MK to skrot od multikonta to mam rodzenstwo i wgl tylko rzecz w tym, ze nikt z mojej rodziny nie nazywa sie 'Marysia' jak mozna przypuszczac po nicku marysianka1233, wiec nie wiem poza tym mam troche wiecej lat niz wiekszosc graczy i nie umiem przypuszczac nawet do czego by mi bylo multikonto i jak je zrobic, ewentualnie moze kiedys siostra z przyjaciolka graly na tym serwerze na laptopie moim itd, tylko skad siostra ma pamietac czy np rok temu grala na tym serwerze przy czym nie poinformowala mnie o korzystaniu z mojego laptopa, temu tez moglo wyskoczyc, ze mam multikonta, bardzo prosze o odwolanie dziekuje pozdrawiam
Screen bana: 

ban.png

Edytowane przez xzvkvs
dopisanie do opisu

Jeżeli współdzielisz z kimś komputer / internet to musisz to zgłosić w poniższym wątku, jak współdzielenie zostanie zaakceptowane to dostaniesz UB 

Dodatkowo osoba ta na koncie marysianka1233 była ostatnio na serverze 22.11.2020 o 17:50 więc nie rok temu. 

Ja nie wspoldziele, to jest sytuacja gdzie siostra kiedys grala, ale juz nie gra, wiec konto ta marysianka1233 moze zostac usuniete i tyle, chyba ze to jakis blad administracji i to wgl nie moja siostra grala

Odnosnie do *dodatkowo* nie mozliwe, bo pobieralem na nowo na tym laptopie mc i nie mieszkam w bloku, wiec widocznie chyba jakis blad odnosnie ip, wiec tamto konto moze zostac usuniete, brat gra ale na komputerze i ma inny nick i nie gra na tym serwerze wgl wiec jakis blad chyba bo to nie mozliwe

edit:

przepraszam za zaistniałą sytuację, zapomnialem, ze posiadam w domu minecrafta na ps4 i stąd ta sytuacja zglosilem juz na wspolnym ip

Edytowane przez xzvkvs
dopisanie

5 godzin temu, xzvkvs napisał:

Nick zbanowanego:  xzvkvs
Nick Administratora, który banował:  zienteKK
Długość bana:  Nie wiem
Kiedy to się stało? :  01.12.2020
Opis sytuacji: Jezeli MK to skrot od multikonta to mam rodzenstwo i wgl tylko rzecz w tym, ze nikt z mojej rodziny nie nazywa sie 'Marysia' jak mozna przypuszczac po nicku marysianka1233, wiec nie wiem poza tym mam troche wiecej lat niz wiekszosc graczy i nie umiem przypuszczac nawet do czego by mi bylo multikonto i jak je zrobic, ewentualnie moze kiedys siostra z przyjaciolka graly na tym serwerze na laptopie moim itd, tylko skad siostra ma pamietac czy np rok temu grala na tym serwerze przy czym nie poinformowala mnie o korzystaniu z mojego laptopa, temu tez moglo wyskoczyc, ze mam multikonta, bardzo prosze o odwolanie dziekuje pozdrawiam
Screen bana: 

ban.png

MK BAN jest to perm ban , zgłoś to że dzielisz z kimś komputem lub masz ten sam internet i zostaniesz odblokowany. Pozdrawiam SquiZ.

268114088_1kopia.PNG.e30dd51465c8ac29978ee4e2e9349e60.PNG

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...