Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kaktusik1

Magdalena__
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

mój nick: Magdalena__
Nick osoby oskarżonej: Kaktusik1
Miejsce wydarzenia: -710 / -797
Data i godzina wydarzenia: 30.11.2020 22;30
Opis sytuacji: gracz okradł razem z jakąś dziewczyną z lili w nicku mnie oraz gracza @PatrysQ, przechodząc parkur była skrzynka z ''nagrodą '' na okolo 3 kratki ponizej i nie było widać co tam jest napisane i czy nas oszuka oraz czy da się coś kupić, a zaraz po kupnie wylogowal się z serwera 

Jestem jak najbardziej za ukaraniem, to nie pierwsza sytuacja tego typu, a i panów należy sprawdzić na obecność mikrokont. Co do odzyskania pieniędzy niestety musisz przedstawić dowody.

Don't even try B) 

spacer.png

14 godzin temu, Magdalena__ napisał:

mój nick: Magdalena__
Nick osoby oskarżonej: Kaktusik1
Miejsce wydarzenia: -710 / -797
Data i godzina wydarzenia: 30.11.2020 22;30
Opis sytuacji: gracz okradł razem z jakąś dziewczyną z lili w nicku mnie oraz gracza @PatrysQ, przechodząc parkur była skrzynka z ''nagrodą '' na okolo 3 kratki ponizej i nie było widać co tam jest napisane i czy nas oszuka oraz czy da się coś kupić, a zaraz po kupnie wylogowal się z serwera 

Potrzebujesz dowodów typu przyznanie się kogoś na chat'cie, screenshoty,numer działki, logi z folderu %appdata%/.minecraft/logs Pozdrawiam SquiZ i życzę powodzenia z odzyskaniem pieniędzy.

268114088_1kopia.PNG.e30dd51465c8ac29978ee4e2e9349e60.PNG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...