Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Dragonek4_YT

Dragonrk4_Yt
Wiadomość dodana przez zienteKK,

Wyróżnione odpowiedzi

wchodzę na stronkę w Internecie wyszukać  jakieś fajne servery uhc i wyszedł mi ip takiego servera ponoć jakiś fajny i wgl. I ja go sobie skopiowałem ale okazało się że ten server to było *****. wi wruciłem na server realcraft  i ja przyzwyczajony  że ja mam skopiowaną komendę /warp pvp  to ja wklejam daje enter oczywiście komendy /warp pvp nie miałem skopiowanie miałem skopiowane ip jakiegoś innego servera  . i jeszcze ktoś mi tak pocisnął że jak dostałem bana to Miałem ,,Reklama innego servera (celowo),, w nawiasie (celowo) skąd może ktoś *****wiedzieć że ja to zrobiłem celowo  chciałbym dostać ub bo *****nie zrobiłem tego celowa zwłaszcza  że  tamten server był *******i proszę o ub bo nie zasługuje  na niego NIk to Dragonek4_YT

-Brak wzoru 

Cytat

Wzór:

Nick zbanowanego: ...
Nick Administratora, który banował: .... 
Długość bana: ...
Kiedy to się stało? : ...
Opis sytuacji: ...
Screen bana: ...

- Brak tematu wątku 

Cytat

Tematem odwołania jest: [Odwołanie][MC/TS3/Forum] Nick

- Wklejenie IP innego serwera jest jest traktowane jak Reklama (celowa) i to że to wkleiłeś to już jest twój błąd. Jeżeli jest to ban perm to bym na twoim miejscu prosił jedynie o bana czasowego.

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Kochanieńki Bana za nic się nie dostaje, nic się za darmo nie dostaje. Nawet jak chcesz oddychać to musisz użyć mięśni oraz zmarnować troszkę energii. Ach ta moja filozofia. Tak czy inaczej, do odrzucenia. 

Life is Brutal 🙂 

1680604624_PinkBloomingBridalBouquetsSalesPresentation.png.b7bde8d1e236c129add764ccb5b41878.png

• Admin Forum
Admin Forum

Odwołanie akceptuję. Pamiętaj następnym razem, żeby zastosować wzór oraz temat wątku, a także zachować kulturę i nie pisać wulgaryzmów! Miłej gry!

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...