Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

PowerPlay, Rexozaurus

Cool
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

moj nick-Quicendoor
nick  zlodzieji- PowerPlay , Rexozaurus
bardzo sobie ufalismy powerplay czesto przychodzil cos pozyczyc zaproponowal doda sie do dzialek gdy siedzielismy na jego wiezowcu zobaczylismy ze niszczy krzaki roz obejzal sie na nas i posadzil nic nie podejrzewalismy czasami widzielismy jak  otwieraja nasze skrzynie  gdy poszlismy na pvp siedzielismy tam z 2 g  wrocilismy prawie nic nie bylo w skrzyniach  okradli nam nawet podloge i sklep  a ich dzialka zniknele nie chcieli odpowiadac na pytania udawali ze nic nie wiedza i wyszli z serwera 
zostal po nas tylko beacon
logi:

[21:48:12] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> powerplay] niestety sie znowu przeprowadzamy

[21:48:24] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] gdzie ?

[21:48:41] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> powerplay] jeszcze nwm laczymy dzialki ale bedziesz mogl nas odwiedzać

[21:49:06] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] łączymy działki ?

[21:49:31] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> powerplay] niestety nie ale mozesz nas odwiedzać

[21:49:51] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] dodamy się do działek ?

[21:50:00] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> powerplay] ok

[21:50:25] [Render thread/INFO]: [CHAT] [RealCraft]Gracz powerplay dodał Cie do swojej działki!

[21:50:48] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] dodałem cię do działki

[21:51:38] [Render thread/INFO]: [CHAT] Prośba o teleportacje - odrzucona.

[21:53:10] [Render thread/INFO]: [CHAT] powerplay prośbę o teleportacje do Ciebie.

[21:53:10] [Render thread/INFO]: [CHAT] Aby zaakceptować teleport, wpisz /tpaccept.

[21:53:10] [Render thread/INFO]: [CHAT] Aby odmówić teleportacji, wpisz /tpdeny.

[21:53:18] [Render thread/INFO]: [CHAT] Prośba o teleportacje - zaakceptowano.

[21:55:51] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] dodacie mojego kolege do działki reźozaurus

[21:57:39] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] macie kamień

[21:59:44] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] xd

[21:59:49] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> powerplay] xD

[22:04:07] [Render thread/INFO]: [CHAT] powerplay prośbę o teleportacje do Ciebie.

[22:04:07] [Render thread/INFO]: [CHAT] Aby zaakceptować teleport, wpisz /tpaccept.

[22:04:07] [Render thread/INFO]: [CHAT] Aby odmówić teleportacji, wpisz /tpdeny.

[22:04:30] [Render thread/INFO]: [CHAT] Prośba o teleportacje - zaakceptowano.

[22:05:08] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] xd

[22:11:47] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] macie kamień

[22:11:57] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> powerplay] no mamy

[22:13:31] [Render thread/INFO]: [CHAT] powerplay prośbę o teleportacje do Ciebie.

[22:13:31] [Render thread/INFO]: [CHAT] Aby zaakceptować teleport, wpisz /tpaccept.

[22:13:31] [Render thread/INFO]: [CHAT] Aby odmówić teleportacji, wpisz /tpdeny.

[22:13:31] [Render thread/INFO]: [CHAT] Prośba o teleportacje przedawni się za 40

[22:19:25] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] macie ciastka

[22:20:36] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] enchant 30 lvl ?

[22:21:37] [Render thread/INFO]: [CHAT] [ja -> powerplay] przyjmij wymiane

[22:22:05] [Render thread/INFO]: [CHAT] [powerplay -> ja] nie dostałem wymiany

[22:25:48] [Render thread/INFO]: [CHAT] powerplay prośbę o teleportacje do Ciebie.

[22:25:48] [Render thread/INFO]: [CHAT] Aby zaakceptować teleport, wpisz /tpaccept.

[22:25:48] [Render thread/INFO]: [CHAT] Aby odmówić teleportacji, wpisz /tpdeny.

[22:25:48] [Render thread/INFO]: [CHAT] Prośba o teleportacje przedawni się za 40 sekund.

co chwile sprawdzal czy nie jestesmy w domu zeby nas okrasc moge pokazac jak wyglada dzialka i tepnac sie na ich dzialke a pozatym to  jak chcielismy sie do neigo tepac dto wyszedlm z gry prosze pomozcie mi i odpowiedzcie jak potrzebujecie jeszcze jakis dowodow bo moj wspolokator ma jeszcze logi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...