Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [CHAT] Wulgaryzmy

Blue_SquiZ
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Fatalna propozycja, regulamin jest aby go egzekwować i trzymać się jego założeń, jasno wskazuje na to że wulgaryzmy są zabronione. Przypominam że nie każda nawet dorosła osoba lubi przebywać w towarzystwie pełnym przekleństw i obelg. Wyobraź sobie jaki "młyn" byłby gdyby wulgaryzmu nie były karane nawet przy mniejszej wtedy ilości graczy, mocne nie!

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

- Brak wzoru

-  Zgadzam się z @Less_Than3 , wyobrażasz sobie chat pełny wulgaryzmów i przekleństw bo ja nie?

- A i owszem było by mniej pracy dla administracji bo nie musieli by spoglądać na wulgaryzmy, ale regulamin jest po to żeby go przestrzegać i żeby każdemu było miło na tym serwerze. Gdyby wulgaryzmy nie byłyby karane to serwer byłby pozbawiony kultury i pewnie wielu graczom ode chciałoby się grać  bo nie byłoby tej super atmosfery z kulturą.

Jestem na wielkie nie.

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Zgadzam się z opinią osób wyżej i nie ma sensu, bym powtarzał ich argumenty, ale ja jeszcze dodam, że gdyby możliwe było pisanie wulgaryzmów w tych godzinach to sytuacja łatwo wymykałaby się spod kontroli. Niektórzy gracze celowo ciągle by używali wulgaryzmów cały czas i to tylko dlatego, że niby wolno. Poza tym może dojść do prowokacji innych graczy przez te przekleństwa i niektóre wiadomości mogłyby być wyjątkowo obraźliwe wobec graczy. Podsumowując, jestem na nie.

Edytowane przez Erange

image.png.3f5d1de474634001cd316ceae9969597.pngimage.png.b679400407ec575db95fe27382500b28.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...