Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

syropekyt

Gość
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Tytuł wątku zmieniony przez Moderatora

Wyróżnione odpowiedzi

Mój nick: xmichaelxo

Osoba oskarżona: syropekyt

Miejsce wydarzenia: serwer minecraft

Data i godzina: 24.11.2020 godzina 18:55 i 20:50

Opis: syropekyt napisał na czacie że sprzeda kilof 6 3 3. Ja byłem zainteresowany tą ofertą więc się do niego tepnąłem. Zapytałem jeszcze czy to na pewno 6 3 3 on odpowiedział mi że tak więcdałem mu pieniądze a on mi dał kilof 4 3 po czym nagle wyszedł z serwera. Jakieś dwie godziny później napisał do mnie że przeprasza że mnie oscamował ale powiedział że pieniędzy nie odda bo mu były potrzebne

Dowody:https://imgur.com/t/realcraft/sXehXcs

https://imgur.com/a/cWOXWiJ

Edytowane przez Gość

chciałbym powiedzieć że ten item był w skrzynce i było widac id  że ten kilof jest 4/3/3 wiec następnym razem uważaj co kupujesz bo to twój błąd 

klient oszukany kupił go przez skrzynke w id więc wystarcyzło pomyślec co to znaczy te id chyba google nie boli 

Edytowane przez syropekyt

Cytat

wigilia 2020/2021

nudyx.png

55 minut temu, syropekyt napisał:

chciałbym powiedzieć że ten item był w skrzynce i było widac id  że ten kilof jest 4/3/3 wiec następnym razem uważaj co kupujesz bo to twój błąd 

klient oszukany kupił go przez skrzynke w id więc wystarcyzło pomyślec co to znaczy te id chyba google nie boli 

Problem w tym, że w Google nie da się wyszukać, co oznaczają liczby/litery po # w ID przedmiotu. Nie widać też, jakie ma on enchanty, gdy jest on w sklepowej skrzynce, a też nie każdy zna dokładnego ID kilofa 6/3/3. Oszukałeś go i tyle.

Za zaakceptowaniem.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

2 minuty temu, Giecio napisał:

Problem w tym, że w Google nie da się wyszukać, co oznaczają liczby/litery po # w ID przedmiotu. Nie widać też, jakie ma on enchanty, gdy jest on w sklepowej skrzynce, a też nie każdy zna dokładnego ID kilofa 6/3/3. Oszukałeś go i tyle.

Za zaakceptowaniem.

też złożyłem skarke na gracza co oferował kilof 5/3/3 przez skrzynke i go kupiłem i był żuzyty ale adminy napisały że  to moja wina że było widać na id jaki to przedmiot

Cytat

wigilia 2020/2021

nudyx.png

1 godzinę temu, syropekyt napisał:

też złożyłem skarke na gracza co oferował kilof 5/3/3 przez skrzynke i go kupiłem i był żuzyty ale adminy napisały że  to moja wina że było widać na id jaki to przedmiot

Co nie oznacza od razu, że ty musisz zejść na jego poziom i zrobić dokładnie to samo. Tutaj też się tylko częściowo zgodzę z drugą częścią - trzeba się patrzeć na ID, ale tak jak powiedziałem, nie każdy zna dokładnie ID enchantowanego przedmiotu.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

1 minutę temu, Giecio napisał:

Co nie oznacza od razu, że ty musisz zejść na jego poziom i zrobić dokładnie to samo. Tutaj też się tylko częściowo zgodzę z drugą częścią - trzeba się patrzeć na ID, ale tak jak powiedziałem, nie każdy zna dokładnie ID enchantowanego przedmiotu.

to trzeba sie go nauczyc a nie potem ryczeć że jest sie oscamowanym 

Cytat

wigilia 2020/2021

nudyx.png

No ale tamten gracz dał ci dobry kilof. Taki jaki chciałeś. A ty napisałeś na czacie że sprzedajesz 6 3 3 a był 4 3 więc dosyć że to scam to też okłamywanie innych. No i jak jesteś taki mądry to powiedz gdzie mogę znaleźć id tego kilofu.

Teraz, xmichaelxo1 napisał:

No ale tamten gracz dał ci dobry kilof. Taki jaki chciałeś. A ty napisałeś na czacie że sprzedajesz 6 3 3 a był 4 3 więc dosyć że to scam to też okłamywanie innych. No i jak jesteś taki mądry to powiedz gdzie mogę znaleźć id tego kilofu.

chłopie tylko że  ten kilof to był zużyty 5/3/3 na maxa 

Cytat

wigilia 2020/2021

nudyx.png

Godzinę temu, xmichaelxo1 napisał:

Na pewno miał więcej niż jedno użycie i to cały czas jest kilof 5 3 3. Nie do pytałeś się jego czy jest zużyty się to twój problem

a twoim problemem jest czy sie dopytałeś że to 6/3/3

Cytat

wigilia 2020/2021

nudyx.png

15 minut temu, KluskaSlaska napisał:

@syropekyt bardzo serdecznie cię proszę, przestań kłamać. Łżysz, aż się chce płakać. Po prostu oszukałeś gracza, a teraz się próbujesz z tego wywinąć, gdzie lepiej wyszedłbyś na tym przyznając się do winy. Za ZAAKCEPTOWANIEM

powiedz to innemu gościowi co mnie ojebał na większą kwote 

Cytat

wigilia 2020/2021

nudyx.png

Teraz, syropekyt napisał:

powiedz to innemu gościowi co mnie ojebał na większą kwote

tu nie ma nic do gadania inna osoba, bo główną personą tej skargi jesteś ty. A tak swoją drogą, to, że ktoś tak zrobił, nie znaczy, że już ty też możesz tak robić. A jakby ktoś kogoś zabił, to ty też byś to zrobił?

Teraz, KluskaSlaska napisał:

tu nie ma nic do gadania inna osoba, bo główną personą tej skargi jesteś ty. A tak swoją drogą, to, że ktoś tak zrobił, nie znaczy, że już ty też możesz tak robić. A jakby ktoś kogoś zabił, to ty też byś to zrobił?

nie ponieważ to było karalne a jak chciałem zgłosic tego zioma to admy miały to gdziesz i powiedziąły że trzeba było patrzec na id w skrzynce

Cytat

wigilia 2020/2021

nudyx.png

Teraz, syropekyt napisał:

nie ponieważ to było karalne a jak chciałem zgłosic tego zioma to admy miały to gdziesz i powiedziąły że trzeba było patrzec na id w skrzynce

No i ci dobrze powiedzieli!

2 minuty temu, KluskaSlaska napisał:

A jakby ktoś kogoś zabił, to ty też byś to zrobił?

A jeśli o to chodzi, to był tylko przykład ;-----)

2 minuty temu, syropekyt napisał:

teraz możesz powiedzieć temu xmichalexo że na id sie patrzy w skrzynce

Ale tutaj mówimy o niedopowiedzeniu, gdzie powiedziałeś, że jest to 6/3/3 okłamując NOWEGO gracza

2 minuty temu, syropekyt napisał:

ale mi dał zużyty

Ale czy on ci pisał na czacie daje ci nowy kilof 5 3 3. Pewnie nie(więc to nie jest kłamstwo tylko twój problem że się niedopytaleś). A ty piszesz że dajesz 6 3 3 po czym nagle jest 4 3( i to jest kłamstwo) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...