Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

UldrenSov
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Tytuł wątku zmieniony przez Moderatora

Wyróżnione odpowiedzi

Wczoraj tepnąłem się na parkour u gracza Koniu10 , po przejściu parkouru dostawało sie "nagrode" , była tam zasłonięta tabliczka (tabliczka była własnością gracza Madzia9898)

a nad nią inna z napisem kliknij aby odebrać nagrode.

po kliknięciu z konta ubyło mi 480tyś $ a dostałem diament , pisałem z adminem podobno miałem odzyskać pieniądze po wysłaniu screena z logów , screena wysłałem i cisza , nawet jak o coś pytam w tym temacie to cisza, więc tu postanowiłem napisać. Mam ponad 400h na serwerze i poprostu mnie to zdenerwowało że adminstracja siedzi cicho i nic nie robi w tej sprawie . Gracz Madzia9898 nie dostała (chociaż to chłopak bo nawet na czacie pisze "łem") bana a dzisiaj rozmawiałem z osobą którą oszukana przez tą madzie na 50tyś. 

screena z logów umieszczam niżej.  

277473269_DesktopScreenshot2020_11.23-19_07_16.58(2).thumb.png.03819db4764065d88d330a3b84856c49.png

Edytowane przez Bvcha
edycja tytułu

4 godziny temu, UldrenSov napisał:

Wczoraj tepnąłem się na parkour u gracza Koniu10 , po przejściu parkouru dostawało sie "nagrode" , była tam zasłonięta tabliczka (tabliczka była własnością gracza Madzia9898)

a nad nią inna z napisem kliknij aby odebrać nagrode.

po kliknięciu z konta ubyło mi 480tyś $ a dostałem diament , pisałem z adminem podobno miałem odzyskać pieniądze po wysłaniu screena z logów , screena wysłałem i cisza , nawet jak o coś pytam w tym temacie to cisza, więc tu postanowiłem napisać. Mam ponad 400h na serwerze i poprostu mnie to zdenerwowało że adminstracja siedzi cicho i nic nie robi w tej sprawie . Gracz Madzia9898 nie dostała (chociaż to chłopak bo nawet na czacie pisze "łem") bana a dzisiaj rozmawiałem z osobą którą oszukana przez tą madzie na 50tyś. 

screena z logów umieszczam niżej.  

277473269_DesktopScreenshot2020_11.23-19_07_16.58(2).thumb.png.03819db4764065d88d330a3b84856c49.png

Ze względu na to iż informacje na temat nagrody zostały zatuszowane twoje pieniądze powinny zostać zwrócone zaś użytkownicy którzy tego dokonali powinni otrzymać kare na 7 dni z punktu 21 zawartego w #Regulamin/Taryfikator serwera Minecraft. Pozdrawiam SquiZ

268114088_1kopia.PNG.e30dd51465c8ac29978ee4e2e9349e60.PNG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...