Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

marek12310

prympowicz
Wiadomość dodana przez Less_Than3,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru oraz tematu wątku.

Tytuł wątku zmieniony przez Moderatora

Wyróżnione odpowiedzi

Witam,

zostałem oszukany przez gracza marek12310, zabił mnie zarządał za moje itemy 400tys wysłałem mu je a on wyszedł z gry mam na to dowody zdjęciowe które niżej załączam.

Pozdrawiam i mam nadzieje za zbanowanie go nawet jeżeli nie odzyskam pieniedzy 😄

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

Edytowane przez Bvcha
edycja tytułu

typie oddałem ci wszystko jak administracja chce to mogę wrzucić nagranie jak mu oddaje właśnie mi napisał na msg że tego nie usunie i że bana dostałem a to że mu wtedy nie oddałem to było nieporozumienie bo mi zabrakło prądu w chacie i komputer mi się wyłączył na drugi dzień oddałem mu wszystkie itemy czekam na odpowiedź administratora.

10 godzin temu, marek12310 napisał:

typie oddałem ci wszystko jak administracja chce to mogę wrzucić nagranie jak mu oddaje właśnie mi napisał na msg że tego nie usunie i że bana dostałem a to że mu wtedy nie oddałem to było nieporozumienie bo mi zabrakło prądu w chacie i komputer mi się wyłączył na drugi dzień oddałem mu wszystkie itemy czekam na odpowiedź administratora.

Jeżeli chcesz wypowiadać się na forum to radzę wzbogacić swoją polszczyznę chodząc na lekcję języka polskiego, ze względu na to jeżeli jeden z użytkowników na początku tematu pisze ,,Witam zostałem oszukany przez gracza marek12310...Pozdrawiam i mam nadzieje za zbanowanie go nawet jeżeli nie odzyskam pieniedzy" okazując tobie jak i administracji szacunek zaś ty po chwili piszesz ,,typie " , ,,w chacie" za przeproszeniem plując wszystkim w twarz i tworząc niestworzone historie, zamiast wysłać po prostu nagranie w którym użytkownik @prympowicz odzyskuje swoje przedmioty ,nie dziw się że administracja odrzuci twoją odpowiedź do tego tematu. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia 🙂

• Superka 1

268114088_1kopia.PNG.e30dd51465c8ac29978ee4e2e9349e60.PNG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...