Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [MINECRAFT] Zwiększenie limitu osób

Betii

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Betii
Propozycja dotyczy (tytuł): Jak wyżej
Opis propozycji: Proponuję zwiększyć limit osób [o 30 lub 50] podczas powiększania/przenoszenia/wyczyszczania(i do czego tam jest jeszcze limit) działki, gdyż nawet już o 12 jest ponad 300 graczy i ciężko wtedy cokolwiek zrobić a jak już będzie 400 to trzeba czekać do północy albo wstać o 5 rano żeby powiększyć działeczkę. Ja wiem, że te limity powstały by nie lagowało zbytnio serwera, ale jak już wiadomo, że liczba graczy utrzymuje się na poziomie 350-400 graczy to chyba warto wziąć to pod uwagę, zwłaszcza, że jedyny większy limit niż 250 osób jest na zregenerowanie cobla - 375 trochę tak nie fair w stosunku do innych limitów. 😛 
Dodatkowe SS'y: 
2020-11-19_18_32_02.thumb.png.da66ea80688ade624a12c84a1b466e2e.png

Dziękuję za uwagę. Kurtyna.

Edytowane przez Betii

Limity powiększania/przenoszenia/regenerowania/czyszczenia działki są stopniowo zwiększane wraz z większymi możliwościami maszyny. Właściciel o tym decyduje i najlepiej pozostawić to jemu, ponieważ najlepiej wie ile jest w stanie utrzymać maszyna, aby nie powodować lagów na serwerze. Według mnie propozycja do odrzucenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...