Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

YoutubedoogE

FurFoox
Wiadomość dodana przez berkowskyy,

Witaj!

Nie użyłeś wymaganego wzoru wątku i tematu, dlatego otrzymujesz 10%!

Wzory znajdziesz tutaj -> klik

Wyróżnione odpowiedzi

• Dzień dobry to jest przesada moim zdaniem dawać bana z powodu prozby o pomoc napisałem "/pomoc jak zdobyć liście bo jestem nowy" zawiodłem się na administracji żeby dawać bana za to że jestem nowy i nie wiem jeszcze co jak i gdzie się spytać i dostać bana za utrudnianie życia administracji 😕 podaję nick gracza który mnie zbanował za prozbę pomocy "Alcatraz_Yagami"  i prosiłbym o zareagowanie moja nazwa gracza to "YoutubedoogE" mam dowody w postaci zdjęć graficznych...

Dostałeś bana za wielokrotne spamowanie pytaniem na /pomoc (koło 15-20 razy). Wielokrotnie uzyskałeś odpowiedź na swoje pytanie. I mimo wszystko nie zaprzestałeś spamu pytaniami. Stąd dostałeś bana gdyż uznałem że twoje zachowanie jest celowe i ma na celu utrudnienie wykonywania obowiązków.

Don't even try B) 

spacer.png

Witaj @YoutubedoogE

Musisz być bardziej uważnym, jeśli administracja odpowiada Ci na pytanie to dlaczego  zadajesz je po raz kolejny i tak cały czas. Utrudnia to nam pracę, ponieważ oprócz twojego powtórzonego pytania mamy kilka innych. Ban jest wydany jak najbardziej prawidłowo. 

Do odrzucenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...