Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ProfeNarealcraft

Zwyczajny_Cywil
Wiadomość dodana przez Wusz,

Otrzymujesz 5% za niezastosowanie wzoru i tematu wątku

Wyróżnione odpowiedzi

Najpierw zostałem oscamowany przez gracza ProfeNarealcraft (tepnąłem siędo niego a on mnie zamkną w małym pojemniczku 2x1 wypełnionym wodą, utopił mnię i zabrał mi ity) potem próbowałem je odzyskać. Chciałem mu zapłacić i zapłaciłem 83k (moje ity to były: czapka i buty diamentowe zenchantowane, napierśnik i spodnie netheriteowe zenchantowane, miecz netheriteowy zenczantowany, kilof diamentowy zenchantowany)a on mnie gdzieś prowadził i kazał mi  wejśćdo jakiejś piramidy a potem znikną i mi nie odpisywał. Administracja mi kazała tu napisać. Po screeny piszcie do mnie na dsc (Cywil#1343)

bo nie umniem tutaj udostępniać zdj a nie mam teamspeak.

Musisz wrzucić tutaj screeny tego jak zostałeś oszukany na 83k, całą rozmowę z nim na co się umawiacie, przelew itp., wtedy oczywiście będziemy mogli oddać Ci pieniądze, które mu zapłaciłeś. Odnośnie tego, że tepnął Cię i utopił w wodzie to oskarżony gracz otrzymał już bana jakieś 15 minut temu za podobne przewinienia.

• Superka 1

Wrzuć ssy/filmik całej sytuacji, bo inaczej nikt ci nie uwierzy, że taka sytuacja miała miejsce. Ja dalej po przeczytaniu tego nie wiem za co miałbyś mu płacić te 83k, czy cośc hciałeś kupić czy to byla darowizna. Jestem na nie.

W dniu 18.11.2020 o 09:02, Zwyczajny_Cywil napisał:

Najpierw zostałem oscamowany przez gracza ProfeNarealcraft (tepnąłem siędo niego a on mnie zamkną w małym pojemniczku 2x1 wypełnionym wodą, utopił mnię i zabrał mi ity) potem próbowałem je odzyskać. Chciałem mu zapłacić i zapłaciłem 83k (moje ity to były: czapka i buty diamentowe zenchantowane, napierśnik i spodnie netheriteowe zenchantowane, miecz netheriteowy zenczantowany, kilof diamentowy zenchantowany)a on mnie gdzieś prowadził i kazał mi  wejśćdo jakiejś piramidy a potem znikną i mi nie odpisywał. Administracja mi kazała tu napisać. 
Edit:Już wysłałem screeny.

spacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...