Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

SztuncerBraucer

SztuncerBraucer

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: SztuncerBraucer
Nick Administratora, który banował: Alcatraz_Yagami
Długość bana: 2 dni
Kiedy to się stało? : 17.11.2020 godzina 10:45
Opis sytuacji: Wraz z Glazek23 na chat globalnym  pisaliśmy o tym że Gracz Zaton ma faworyzacje. Alcatraz wtrącił się i  stwierdził że go prowokujemy, po czym ja dostałem kicka. Po ponownym wejściu na serwer napisałem glazkowi że dostałem mute na 1h oraz upomnienie, a kilka sekund później otrzymałem bana za zniewagę administracji.
Screen bana:

.2020-11-17_10_46_53.thumb.png.22abc6f23a5c2fb6e68dc28b1f15fd72.png

Przedstawiasz sytuację mówiąc tylko o drobnych konktekstach. Zaczęliście razem z Glazkiem23 atakowac moją osobę na chacie po tym jak napisałem że skoro gracz Zaton spamił, to proszę byście dali mi dowody bym mógł nadać odpowiednią karę. Na  co zareagowaliście spamem na chacie że robię faworkę graczowi totalnie ignorując moją prośbę oraz tłumaczenie, po tym poprosiłem was o zaprzestanie prowokacji (gdyż te oskarżenia i totalne zignorowanie mojej osoby za takową uznałem) nie zaprzestałeś swoich działań za co nadałem ci upomnienie. Po nadaniu owego upomnienia nazwałeś mnie tu cytuje "śmieciem jebanym" i za to dostałeś karę. 

Za odrzuceniem.

Edytowane przez Alcatraz_Yagami
  • Haha 1
  • Wrr 1

Don't even try B) 

spacer.png

11 minut temu, SztuncerBraucer napisał:

Wraz Z Glazkiem nie atakowaliśmy twej osoby, nawet  nie mieliśmy tego na celu i wcale nie spamowaliśmy. Ależ skąd, napisanie że Zaton ma faworke to nie było nawet skierowane do ciebie kumplu.A napisałem tylko raz i toczyłem z glazkiem rozmowę a ty to traktujesz jako spam? I za to upomnienie? Owszem nazwałem Cię tak ponieważ się wkurzyłem. + Chciałbym dodać że zacząłeś uważać że Cię prowokuję, nie pisząc (na początku) nic na ciebie. A odnośnie  zaprzestania prowokacji, nic takiego nie pisałeś... 😉

Napisałeś znacznie więcej razy niż raz i gdy was prosiłem byście przedstawili dowody na spam tego gracza (gdyż aktualnie byłem zalewany przez tsunami pytań na /pomoc) nadal rzucaliście że hurr durr faworka i teksty na temat giecia. I tak, prosiłem was o zaprzestanie zanim nadałem tobie upomnienie, na co ty w swojej reakcji zacząłeś się kłócić.

• Haha 1
  • Wrr 1

Don't even try B) 

spacer.png

4 godziny temu, Alcatraz_Yagami napisał:

Napisałeś znacznie więcej razy niż raz i gdy was prosiłem byście przedstawili dowody na spam tego gracza (gdyż aktualnie byłem zalewany przez tsunami pytań na /pomoc) nadal rzucaliście że hurr durr faworka i teksty na temat giecia. I tak, prosiłem was o zaprzestanie zanim nadałem tobie upomnienie, na co ty w swojej reakcji zacząłeś się kłócić.

Po co wtrącasz w to giecia, nie było o nim mowy a więc? Napisałem tylko raz że "Zaton zdobył 50 milionów w tydzineń". Niech ktoś inny z administracji sprawdzi logi itd. bo jak widać tobie okulary by się przydały. Nie zacząłem się nawet kłócić, gościu co ty pierdzielisz za farmazony, jak najbardziej chcesz abyś był nie winny a coś Ci nie wychodzi. Śmieszne argumenty wyjęte z dupy dosłownie.

4 godziny temu, Alcatraz_Yagami napisał:

rzucaliście że hurr durr faworka i teksty na temat giecia. I tak, prosiłem was o zaprzestanie zanim nadałem tobie upomnienie, na co ty w swojej reakcji zacząłeś się kłócić.

I z tego co widziałem Giecia nwet nie było na serwerze więc o czym mowa? hm? Nie prosiłeś o zaprzestanie. Nadałeś upomnienie tak naprawdę za nic.  Nawet się z tobą nie kłóciłem. Bardzo Śmieszne argumenty przedstawiasz, na serio gratuluję.

i Zastanawiam się @Alcatraz_Yagami , po co sam się nakręcasz i potem za wszelką cenę starasz się to zwalić na graczy. Nie jest to pierwsza taka sytuacja (z prowokowaniem samego siebie) bo miałeś z tego co wiem podobną sytuacje z Qrzysiem. Administracja chyba nie powinna się sama prowokować, w szczególności 20-letni mężczyzna. XDD

Połączyłem posty /Quavosh

• Haha 1

Patrzę teraz w logi, co do giecia to faktycznie pisał to UnheadRain20. Za co przepraszam.

Odnośnie twojego nie kłócenia się:

[10:43:55] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Vip] SztuncerBraucer: wyobrazenia administracji check

[10:43:46] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Vip] SztuncerBraucer: ale gosciu sam się przypierdzielasz i nikt cie nie prowokuje XDDD

A to odnośnie twoich oskarżeń o faworkę:

[10:42:43] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Vip] SztuncerBraucer: zawsze myslalem ze on z administracja ma uklad
[10:42:43] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [SVip] Glazek23: *faworka*
[10:42:43] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Gracz] BARTIKARTI: Sprzedam 1 koxa i 19 refów/msg
[10:42:44] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Gracz] Cowtail: 😞
[10:42:44] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Gracz] MBL: za ile reset drna ?
[10:42:44] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Gracz Mivchan wystawił [Głowa moba: Pająk x1]
[10:42:46] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Gracz] prowojtaszek26: kupie kopwanie na beaconie
[10:42:46] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Vip] Lucky_Pablack: Hej
[10:42:47] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [ModChat] Alcatraz_Yagami: tylko jestem jeden i odpowiadam graczom na /pomoc cały czas

I tak odnosnie prowokacji której nie było:

[10:42:24] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Vip] SztuncerBraucer: niby musi ale spami a administracja udaje ze nie widzi
[10:42:26] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Odpowiedź od Alcatraz_Yagami dla Misztal odp Jesteśmy do Twojej dyspozycji! Jeśli masz więcej pytań, użyj /pomoc <twój problem>. Jeśli jakaś osoba z Administracji szczególnie Ci pomogła i widzisz jej inne zasługi, możesz napisać pochwałę - http://realcraft.pl/skrot/?u=T3M (+4pkt)  (//pomoc)
[10:42:27] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [RealCraft] A:Nowy gracz: Poliq - Zarejestrowany! 
[10:42:27] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [SVip] Kier_Kardashian: mam dla kogoś zadanie płace
[10:42:27] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Licytacje]Wystawił: Julolex Cena: 500$ Komenda /licytuj[Brzozowe liŚcie x64]
[10:42:28] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [SS] [Hosehuliano -> ZUZA2010] .
[10:42:29] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Gracz] BARTIKARTI: Sprzedam 1 koxa i 19 refów/msg
[10:42:30] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [$][SVip] Scaut31: gracza
[10:42:31] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [SS] [kubek88 -> monster] kliknij na mnie
[10:42:31] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [SS] [SAJPULPET123 -> kielbasa] tepnij sie do mnie\
[10:42:33] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [SS] [Zaton -> swistaczeq] drugim przyciskiem 🙂
[10:42:33] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [SS] [Hosehuliano -> ZUZA2010] pisałaś coś?
[10:42:34] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [Gracz] kupa1234568: kupie sztabke netherytu
[10:42:34] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [SS] [kafu2 -> Jacoobik] daj mending
[10:42:35] [ModularProxy/INFO]: [CHAT] [ModChat] Alcatraz_Yagami: nie udaje że nie widzi

P.S. Proszę, daruj sobie już ten spam postami oraz ad personam pod moim adresem.

Edytowane przez Alcatraz_Yagami
  • Wrr 1

Don't even try B) 

spacer.png

3 minuty temu, SztuncerBraucer napisał:

i Zastanawiam się @Alcatraz_Yagami , po co sam się nakręcasz i potem za wszelką cenę starasz się to zwalić na graczy. Nie jest to pierwsza taka sytuacja (z prowokowaniem samego siebie) bo miałeś z tego co wiem podobną sytuacje z Qrzysiem. Administracja chyba nie powinna się sama prowokować, w szczególności 20-letni mężczyzna. XDD

Jeśli nie wiesz o co chodzi, tu wklejam to co napisał @Qrzys w twym podaniu na modchata 😉

"wdajesz się wniepotrzebne dyskusje, dawałeś się prowokować i wyprowadzać z równowagi. Wielokrotnie robiłeś z siebie sztucznie ofiarę, szantażowałeś inne osoby, tworzyłeś dramy "

38 minut temu, Alcatraz_Yagami napisał:

teksty na temat giecia

29 minut temu, SztuncerBraucer napisał:

Po co wtrącasz w to giecia, nie było o nim mowy a więc?

Teraz to się wtrącę, chcę wiedzieć, o co z tym chodzi?

Co do samego odwołania, to chyba jednak kara powinna zostać, zważając na to, że pomimo dowodów na to, że prowokowałeś, nadal wdajesz się w dyskusję, że Alcatraz tutaj zawinił.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Witajcie,

Podczas mojej tułaczki po tym forum natrafiłam na twoje odwołanie @SztuncerBraucer. Postanowiłam, że również włączę się w dyskusje. Osobiście uważam, że @SztuncerBraucernie zrobił nic złego. Upomnienie za napisanie, że administracja robi faworke jest po prostu śmieszne. Wiele takich wiadomości przewija się na czacie w ciągu dnia i nikt nie ponosi żadnych konsekwencji z tego tytułu. Jeśli chodzi o karę za zniewagę administracji uważam, że jest specjalnie bezpodstawnie wydłużona. Inne osoby piszące o wiele gorsze wiadomości w stronę administracji otrzymują o wiele krótsze kary, co można powiązać z wspomnianą „faworką”. Jestem za zdjęciem blokady lub jej skróceniem, oraz ukaraniem administratora który ową karę nadal.

Pozdrawiam

Krakers ❤️

//Ps @Alcatraz_Yagamizastanawiam się również, co przedstawione przez Ciebie logi wnoszą do odwołania? Są dowodem winy @SztuncerBraucerczy chciałeś pochwalić się odpowiadaniem na /pomoc i wiadomościami prywatnymi graczy niezwiązanych z tą sprawą (co jest niezgodne z regulaminem)?

Edytowane przez Jaharis
  • Superka 3

AWWWWWWWWWWWWWWWWW.PNG.4b9d34aee3e5e760e3c8a72d917ae5d7.PNG

Jak wspomniała @Jaharis na chacie często widać oskarżenia o faworkę, a ja sama nie raz zostałam oskarżona o układy z administracją, a nikt za to żadnej kary nie dostał. A co do zniewagi również zgodzę się z Jaharis, widziałam dużo gorsze wiadomości skierowane w stronę administracji karane krótszymi banami (albo nawet nie karane w ogóle). Za skróceniem

• Superka 3

Nie rozumiem czemu @SztuncerBraucer dostał kicka za spam oraz upomnienie (byłam wtedy na serwerze i widziałam jak prowadził on normalną konwersacje z Glazek23, nie był to spam), a potem mute na 1h - myślę, że mógł on wyrazić swoje zdanie na temat faworyzacji, a nie być od razu za to karany.

Co do bana za zniewagę, jak wcześniejsze osoby wspominały pojawiały się dużo gorsze wiadomości skierowane do Administracji, a takie osoby najczęściej dostawały krótsze bany albo po prostu zwykłe upomnienie.

Dlatego też jestem za skróceniem bana.

Edytowane przez misiaczek
  • Superka 3

ts.jpg

I feel train to you

Jestem za skróceniem/zdjęciem blokady, bo tak jak już napisała @Jaharis wiele takich wiadomości jest na czacie o faworyzacje i nikt za to nie ponosi kary. Ban za zniewagę adm jest według mnie za długi, ponieważ inni piszą gorsze rzeczy i dostają o wiele krótsze kary  (byłam tez wtedy na serwerze i widziałam jak Sztuncer wraz z Glazek23 normalnie pisali na czacie i NIE SPAMILI)

• Superka 3

PWWP.PNG.74069d0d9c1cdb32997b9d396204abbc.PNG

2090476355_Beztytuu.png.6ed05804ad8eec6996408e301f5efbd2.png

i see forever in your eyes..

i feel train to you 

@misiaczek oraz @Jaharis opisały wszystko. No moim zdaniem @Alcatraz_Yagami przesadziłeś i nie potrzebnie się ztiltowałeś a zauważmy, że w podaniu jak pisał @Qrzys to już jest potwierdzone, że wdajesz się niepotrzebnie w dyskusję i robisz z igły widły. Jestem za tym aby nadany Ban został skrócony albo zdjęty. Za zaakceptowaniem 

Edytowane przez Nerdy
  • Superka 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

ja mam bana wiec tak srednio z moja wypowiedzia XDD. No ale jeżeli dałbyś logi na pv lub tutaj z  tej sytuacji  to bym uwierzył. tak @Alcatraz_Yagami wpisnasz sie nie potrzebnie w różne kłótnie graczy po czym ty wychodzisz na aniołka bo masz jakąś tam range i dajesz im bana. neutral no i lekko na tak jak dasz logi to na tak

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Do odrzucenia, ban z tego co widzę jest za nazwanie Alcatraza (tam na samej górze jest napisane), więc nie widzę powodu do unbana, albo skrócenia bana. Jedynie nie mam pojęcia gdzie została napisana ta zniewaga, bo po sprawdzeniu logów tego nie znalazłem, więc strzelam że zostało to napisane na /msg i osoba do której zostało to napisane to zgłosiła i tak przyokazji, za jakieś zacne logi tej zniewagi lub ss nikt się nie obrazi  .

• Sad 2

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...