Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Spaczone drewno w warpie tartak

Colorman

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick  Colorman
- Propozycja dotyczy Spaczone drewno dostępne w warpie tartak jak każde inne drewno.
- Opis propozycji: Dziś zobaczyłam w Netherze Spaczone drewno i tak sobie pomyślałam że tak samo jak każde inne drewno powinno być dostępne w miejscu gdzie my wpisujemy /warp tartak. Gdzie dokładnie mogłoby być to według mnie nie ma znaczenia. Może być obok ciemnego dębu lub brzozy, ale fajnie by było gdyby tam w ogóle było.

Bardzo proszę o opinię innych co o tym myślą.
- Dodatkowe SS'y:  Chyba żadnych

Jestem na TAK uważam że to bardzo dobry pomysł i z tego co widzę jak co jakiś czas latam sobie po działkach  to dużo osób wykorzystuje te bloki do budowy i przy ich wykorzystaniu powstają naprawdę fajne rzeczy a w samym netherze nie jest go za dużo i wydaje mi się że jest dość uciążliwe w wydobyciu z racji na warunki które tam panują

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...