Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nikusia

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Nikusia
Nick Administratora, który banował: Erange
Długość bana:  mute na 1 dzień
Kiedy to się stało? : 11.11.2020 godzina 21:03
Opis sytuacji: 

Grałam sobie normalnie na serwerze i postanowiłam napisać ,,jd,, za co  oczywiście dostałam upomnienie od ZG Schoxie.

Zagrałam w lotto, które wygrałam, byłam tym faktem zdziwiona więc napisałam ,,oo,,.

Po kilku minutach dostałam mute na 1 dzień za Niepoprawne użycie czatu od Erange, a nie pisałam w tym czasie niczego niedozwolonego, poza tym Erange jest modchatem i mógł dać mi za niepoprawne użycie czatu tylko upomnienie (taka informacja widnieje w taryfikatorze kar). Jestem poirytowana tym, że w administracji jest osoba nieznająca taryfikatora. Mam nadzieję, że moje odwołanie zostanie rozpatrzone pozytywnie a owy modchat zostanie ukarany.
Screen bana: Tutaj przytoczę logi, bo nie mam ss:

[20:57:02] [main/INFO]: [CHAT] [Vip] Nikusia: jd

[20:57:12] [main/INFO]: [CHAT] [RealCraft]Nikusia otrzymał/a upomnienie od Schoxie 
[20:57:12] [main/INFO]: [CHAT] Powód: Niepoprawne użycie chatu
[20:57:12] [main/INFO]: [CHAT] --------------------[RealCraft]--------------------
[20:57:12] [main/INFO]: [CHAT]  Otrzymałeś upomnienie od: Schoxie  Powód to:
[20:57:12] [main/INFO]: [CHAT]  Niepoprawne użycie chatu
[20:57:12] [main/INFO]: [CHAT] --------------------[RealCraft]--------------------
[20:57:12] [main/INFO]: [CHAT]  Jest to twoje 1 upomnienie!

[21:00:44] [main/INFO]: [CHAT] --------------------[RealCraft]--------------------
[21:00:44] [main/INFO]: [CHAT] W lotto wzięło udział: 95 osób
[21:00:44] [main/INFO]: [CHAT] Nagroda do wygrania to: 650,750$
[21:00:44] [main/INFO]: [CHAT] Wylosowana liczba: 2
[21:00:44] [main/INFO]: [CHAT] Następne losowanie o: 22:00
[21:00:44] [main/INFO]: [CHAT] Wygrało(a) 6 osób(a).
[21:00:44] [main/INFO]: [CHAT] Gratulacje wygrywasz: ###  108,458$  ###

[21:00:55] [main/INFO]: [CHAT] [Vip] Nikusia: oo

[21:03:03] [main/INFO]: [CHAT] [RC] Nikusia został wyciszony na 1 dzień przez Erange za Niepoprawne użycie chatu
[21:03:03] [main/INFO]: [CHAT] [RC] Zostałeś tymczasowo wyciszony przez Erange na 1 dzień Powód: Niepoprawne użycie chatu

//edit: nie zostałam wcześniej poinformowana przez tego modchata, że mute jest akurat za te ,,jd,, , a nie domyśliłam się, że to za to, bo jest kilku minutowy odstęp czasowy i nie ukrywam zapomniałam, że za to są teraz wyciszenia.

teraz zostało mi to wszystko wyjaśnione dlatego proszę o wyrozumiałość :))

Buziaki kochane robaczki ❤️

joy love GIF by caitcadieux

Czy mogłabyś załączyć całe logi? Bo między nimi masz przerwę rzędu 3 minut. I NIE WIERZĘ że przez 3 minuty chat siedział cicho. Ew. chcesz  coś ukryć i wcale nie jest tak że dostałaś mute z czapy.

Jak na razie do odrzucenia. (Chyba że wyślesz całe logi i faktycznie wyjdzie twoja racja to wtedy zmienię zdanie.)

Edytowane przez Alcatraz_Yagami
  • Wrr 1

Don't even try B) 

spacer.png

Co do mute na 1 dzień jest to jednak trochę przesada i wnosze o skrócenie kary natomiast @Kazociakto w takim razie jeżeli kazałeś mu taką a nie inną karę wydać to daj na to dowody, że to Ty kazałeś a nie, że zrobił to z własnej woli. 

//Edit: Owy Modchat nawet tyłka nie ruszył i musiał to zrobić ZG. Po krótkim aczkolwiek ważnym odstępie czasowym ModChat postanowił pokazać, że jednak zaspał i dał mute.

//Edit2: @Jaharis a Ty jak widzę jesteś 100 lat za murzynami. Każdy do absolutnie wszystkiego potrzebuje dowodów bo bez nich sprawa nie będzie rozstrzygnięta. A tak poza jak tam z Kluczykiem?

Edytowane przez Nerdy
  • Superka 1
  • Haha 2
  • Wrr 2

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

2 minuty temu, Kazociak napisał:

@zienteKK może potwierdzić, bo sam miał to zrobić, ale Erange akurat był na serwerze. Nie muszę chyba wstawiać screena z messengera.

@Kazociak chyba jednak będziesz musiał wstawić 

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Witaj @Nikusiabyłam zrozpaczona gdy dowiedziałam się jaką dostałaś karę. Niestety wyglada na to, że słusznie. Jeśli szanowna administracja pozwoli to jestem za skróceniem kary. 

Pozdrawiam 

P.S. Co tam u chłopaka?

// @Nerdy  polecam abyś następnym razem zajął się czymś na swoim poziomie zamiast wydawać polecenia adminowi. Wydaje mi się, że nie Ty jesteś tutaj od rozstrzygania takich spraw. 

A z kluczykiem świetnie. Tylko szkoda, że ma bana przez co  nie możemy wziąć ślubu  i zamieszkać razem  😔

Edytowane przez Jaharis
  • Superka 7
  • Haha 1
  • Sad 1
  • Thinking 1

AWWWWWWWWWWWWWWWWW.PNG.4b9d34aee3e5e760e3c8a72d917ae5d7.PNG

Dla mnie 24h za głupie '' jd'' to jednak przesada. Często na czacie widzi się JD i nie tylko, ale też wulgarniejsze wersie tego. Jestem za skróceniem kary chociaż do 12h

Pozdrawiam 

• Superka 1

1 godzinę temu, Nerdy napisał:

//Edit: Owy Modchat nawet tyłka nie ruszył i musiał to zrobić ZG. Po krótkim aczkolwiek ważnym odstępie czasowym ModChat postanowił pokazać, że jednak zaspał i dał mute.

@NerdyPozwól że się do tego odniosę.

Przy tylu graczach na serwerze często jest straszny "młyn" że tak powiem. Nie tylko pilnujemy chatu (na którym mamy więcej rzeczy niż gracze, więc łatwo coś przegapić). Odpowiadamy na pytania, pomagamy, czasem zgłoszone sprawy przekazujemy wyżej gdy nie mamy permisji, a o dyżurce na teamspeak już nie wspomnę.

Także to nie jest "zaspanie", tylko po prostu jedna osoba fizycznie nie jest w stanie tego wszystkiego ogarnąć. W takich przypadkach pomoc ZG jest nieoceniona. 

• Superka 4

image.png

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można skrócić/zmienić blokadę!

Miłej gry!

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...