Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

nasuban

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: NaQuQe
Nick Administratora, który banował: zienteKK
Długość bana: Perm
Kiedy to się stało? : 30 minut temu, 10.11.2020r. 18:01
Opis sytuacji: Wczoraj na forum zgłosiłem, że współdzielę IP z bratem. Spytałem w grze administrację, czy w takim razie muszę czekać na akceptację czy brat może już wejść na serwer - w odpowiedzi dostałem, że skoro już zgłosiłem to możemy bez problemu grać - i faktycznie tak było, do godziny 18; wróciłem do domu a brat mówi mi, że chyba nie zgłosiłem tego i pokazał mi ekran z permem za MK[nasuban]. Logiczne, że chciałbym się od tej sytuacji odwołać, bo to nie MK a druga osoba, która gra na tym samym IP - co zostało zgłoszone.
Screen bana: https://imgur.com/a/RRKRd3Q

Jeżeli administrator tak ci napisał to dobrze by było żebyś wstawił screen rozmowy.

Jeżeli jest tak jak piszesz to powinieneś dostać unbana.

Screen został dostarczony i widać na nim jasno i wyraźnie, że gracz dostał pozwolenie od administracji na granie mimo nie zaakceptowanego współdzielenia.

Jestem za zaakceptowaniem odwołania.

Edytowane przez Andmol

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

Nie mam screenów, na których admin w grze mi tak powiedział bo to było już naście godzin temu. Tak czy siak brat wszedł na serwer już po tym, jak wszystko zgłosiłem na forum więc zostaje mu tylko czekać na decyzję administracji.

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...