Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

LOOLGamin

Wyróżnione odpowiedzi

Witam, chciałem napisac że wasz server jest na 1 stronie i niewiedząc o tym napisałem adres tej strony i najpierw zostałem wyciszony na 3 minuty a później permanętnie zablokowany użytkownik który mnie zablokował ma nawę jipsyy mam nadzieje ze dostane szybkiego unbana pozdrawiam

• Admin Forum
Admin Forum

Witaj @LOOLGamin!

Nie dostałeś blokady za napisanie adresu strony internetowej. Dostałeś bana za to, że zamiast napisać nazwę naszego serwera to napisałeś wyraz ''FunFact-Server'' i pierwsza myśl, która wpadła mi do głowy to po prostu to, że wbiłeś na nasz serwer aby zareklamować inny pokazując, że jest on na jakiejś liście najlepszych serwerów. Z tego co teraz widzę, to słowo ''FunFact'' miało być określeniem ''zabawnego/miłego faktu'', że ten serwer jest na pierwszym miejscu na liście serwerów, a nie miałeś na celu zareklamowania innego serwera. Osobiście przepraszam Cię, że taka sytuacja miała miejsce. Na serwerze każdego dnia przybywa graczy, a my jako Administracja mamy spory ruch na chacie i trzeba było szybko zareagować na wiadomość, którą wysłałeś. Odwołanie oczywiście akceptuję i mam nadzieję, że będziesz miło oraz uczciwie grał na serwerze. Jeszcze raz przepraszam za błąd z mojej strony oraz życzę miłej gry!

• Superka 1

• Admin Forum
Admin Forum

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...