Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kapok
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 10% za niezastosowanie wzoru i tematu wątku oraz 10% za pisanie wątków w złym dziale [Wnioski do Zarządu Serwera].

Wyróżnione odpowiedzi

Dzisiaj mój młodszy brat przybiegł do mnie zapłakany że dostał bana za niby ,,Multi Konto"  po prostu gramy w 3 na ruterze wbiłem na ts3 żeby pogadać z adminem jakimś .  Gecio mnie zwyzywal i powiedzial ze jest w regulaminie że mam powiadomić na forum że gram z bracmi na jednym  ruterze powiedziałem żeby wyslał mi ss a ten siedział cicho. zdenerwowany wyszedłem . DLATEGO TAK JAK POWIEDZIAŁ GECIO INFORMUJE ŻE MAM 3 rodzeństwa , Pod Nickami MasnyJan, ZbyszekCaputa,Olek69 . 

Będę taka miła i wkleję punkt z regulaminu

§5 Konta
5.1 Jeden Gracz ma prawo posiadać jedno konto na serwerze Minecraft.
5.2 W przypadku posiadania przez Gracza więcej niż jednego konta, Administracja uprawniona do
zajmowania się multikontami ma prawo zablokować konto.
5.3 W przypadku, gdy Gracz posiada więcej niż 5 kont, otrzymuje blokadę na adres IP.
5.4 Jeżeli Gracz, który ma rodzeństwo lub rodzinę grającą na serwerze ma obowiązek zgłosić to
współdzielenie na Forum stosując się do zaleceń w temacie. Jeżeli takowe współdzielenie nie
zostanie wpisane to jest to traktowane jako multikonto.

5.5 Osoba zajmująca się współdzieleniami ma prawo poprosić osobę zgłaszającą współdzielenie o
wejście na TeamSpeak3 w celu zweryfikowania zgłoszenia.
5.6 Gracz zmieniający nick na serwerze powinien zgłosić to w tym samym wątku na Forum.
5.7 Zmieniając nick, automatycznie zaczynasz grę od nowa (tzn. działka, statystyki oraz itemy nie
zostają przeniesione).

Następnym razem zapoznaj się z regulaminem serwera, zanim wejdziesz na ts3 obrażać administratorów.

• Superka 1

12 minut temu, Kapok napisał:

Gecio mnie zwyzywal

Jakie zwyzywał? To ty przyszedłeś na dyżurkę,zacząłeś bluźnić i rzucać wyzwiskami w moją stronę. Za co dostałeś bana.

13 minut temu, Kapok napisał:

powiedziałem żeby wyslał mi ss a ten siedział cicho

Akurat byłem zajęty szukaniem dokładnego punktu taryfikatora oraz punktu w regulaminie, który chciałem wysłać. Nawet mówiłem, żebyś na spokojnie poczekał, ale wtedy zacząłeś mnie wyzywać i dostałeś bana.

A co do twoich braci... No, twoim zachowaniem pokazałeś, że na 100% to nie są bracia, a ty przyszedłeś na TSa żeby po prostu zacząć jakieś kłótnie.

Do odrzucenia.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...