Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

smyk06

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): smyk06
- Propozycja dotyczy (tytuł):nowe rangi ts3
- Opis propozycji:

Według mnie powinny być dodane dwie rangi, jedna z nich była niedawno usunięta:

-pierwsza ranga to ranga strajku kobiet ponieważ mnie jak i wielu innych ludzi uważa że PiS zabiera zbyt dużo praw kobiet!

-druga ranga usunięta nie dawno była to ranga ***** *** wiadome znaczenie 

- Dodatkowe SS'y:brak

• Superka 3
  • Like 1

Jak najbardziej jestem za zaakceptowaniem.

• Superka 1
  • Like 1

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Miło, że propozycja mojej rangi, którą dodałem cieszy się taką popularnością.

Na tak, skoro każdy może to my też, a skoro jest ranga "chcę umrzeć" to czemu "***** ***" ma być gorsze?

• Superka 1

DP3Woc2.png

W 100% zgadzam sie z @FragusS"***** ***" nie powinno być promowane. O tym strajku kobiet wiemy wiec mozna by bylo dodac. A i jeszcze "***** ***" tylko 14 latki pisza ze dobrze jest ***** *** pozdro 😉 za odrzuceniem

• Superka 1
  • Wrr 7

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

jestem na TAK, każdy ***** ***, więc czemu nie. A co do drugiej rangi, trzeba to nagłaśniać, dodanie tego, to była by bardzo dobra decyzja.

Pozdrawiam

screamking1337, szkoda, że jeszcze nie możesz tego pisać 😞 

Edytowane przez Tadzio_
  • Superka 1

Na nie, serwer klocków to nie miejsce do promowania przekonań politycznych, tym bardziej że grają tu głównie młode osoby które łatwo spolaryzować. Oprócz tego 8 gwiazdek jest żenującym sposobem na walkę z ugrupowaniem bo nie wnosi żadnej merytoryki do dyskusji i prowadzi tylko do wzrostu wzajemnej nienawiści osób o odmiennych poglądach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...