Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Permisje na działkach

Suchy

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Suchy2001
- Propozycja dotyczy (tytuł): Permisje na działkach
- Opis propozycji: Chodzi mi o dodanie permisji takich jak np. zastępca działki czy coś takiego, żeby taka osoba mogła, np zregenerować kamień na działce albo sama ją powiększyć , np ktoś ma beacona, a właściciela działki nie ma, a pozwolił mu np. na kopanie lub po prostu oferowanie graczom kopanie za hajs serwerowy. Nie wiem czy to dobry pomysł , dlatego chciałbym, żeby ktoś się na ten temat wypowiedział.
- Dodatkowe SS'y: ...

Nie wiem czy ma to sens. To jest działka danej osoby i do takich komend powinien mieć dostęp tylko jej właściciel. Po drugie jakby dodano takie coś, to administracja miała by tylko pod górkę, ponieważ ktoś by zregenerował działkę bez wiedzy właściciela czy ją powiększył i były by tylko niepotrzebne problemy. Dobrze jest, jak jest. Moim zdaniem propozycja jest do odrzucenia.

Pozdrawiam 

4 minuty temu, Tadzio_ napisał:

ponieważ ktoś by zregenerował działkę bez wiedzy właściciela czy ją powiększył i były by tylko niepotrzebne problemy

No wiesz właściciel działki sam by, po prostu dał taką permisję danemu graczowi, jeżeli by była taka potrzeba tu nie chodzi o to, żeby na każdej działce był jakiś zastępca.

Również pozdrawiam. 

Ta propozycja zdecydowanie przebija wszystkie moje poprzednie propozycje. Może jeszcze dodać całą hierarchię rang działkowych? Komu to jest potrzebne? No nikomu. Tylko większe lagi by były na servie przez to. Jestem na nie.

Hejka!

Moim zdaniem nie jest to głupi pomysł, jednak mogło by z tego wyniknąć sporo problemów, na które administracja nie miałaby wpływu i często zostawalibyśmy w sytuacji bez wyjścia, a taki gracz nie mógłby otrzymać pomocy. Jak na razie, wystarczająco dużo uprawnień dostaje osoba dodana do działki i myślę, że tyle wystarczy.

Niestety, jestem na NIE 

Pozdrawiam!

HelpMeToo 🙂 

❤️ Helpka ❤️ 

Podzielam zdanie osób wyżej dlatego również jestem za odrzuceniem propozycji. Uważam, że nie jest to potrzebne na serwerze gdyż istnieje opcja poprzez którą można dodać gracza do działki. Oczywiście również to o czym wspominali moi poprzednicy, że mogłoby to utworzyć wiele problemów na które Administracja nie ma wpływu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...