Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Informacja

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): eryter22
- Propozycja dotyczy (tytuł): Informacja
- Opis propozycji: W tej propozycji proponuję, aby było jasne dla gracza jaki administrator mu odpowiada na /pomoc, bo potem nie wiadomo na kogo skargę pisać jak zostaniemy złe pokierowani albo co gorsza olani. 
- Dodatkowe SS'y: Brak

Chciałbym zauważyć drogi eryterze że zamieniasz się w pewnego użytkownika który spamił propozycjami jakieś trzy miesiące temu. Troszkę smutne i zarazem zabawne że powodem propozycji jest składanie skarg a nie pochwał, chciałem ci tylko przypomnieć to co mówię od zawszę że administrator to nie robot, dodatkowo ostatnim czasem mamy wielu nowych członków którzy popełniają błędy i moim zdaniem nie powinno się ich wyłapywać na każdym najmniejszym potknięciu. Nikt nigdy nie olewa gracza bo w szeregach administracji jest to karane, natłok obowiązków zadań czy zwykłe nieobeznanie się jeszcze w szybkości odpowiedzi nie oznacza olewania o którym wspomniałeś. Jeśli na kogoś się uweźmiesz to i tak napiszesz skargę i tak, proponowałbym troszkę milszym wzrokiem patrzeć na administratorów i nie zapominać że niekiedy gracze również sprawiają problemy, do odrzucenia.

• Superka 2

GIF briefcase vincent vega fumando - animated GIF on GIFER - by Frostsmasher

Przecież specjalnie to zmieniliśmy*, aby Gracze nie pisali do Administracji na /msg, a na /pomoc. 

A jak chcesz wiedzieć, kto Ci odpowiedział, to sprawdź ostatni komunikat kto był na Dyżurze, bądź zadaj takie pytanie na /pomoc, proste

Do odrzucenia.

*zmieniliśmy, w sensie jak jeszcze byłem Adminem, dlatego tak napisałem

Edytowane przez Bvcha
  • Superka 1

DP3Woc2.png

Chciałem napisać, że kiedyś było tak, że widziałeś kto Ci odpowiada ale najwidoczniej zarząd uznał, iż trzeba to zmienić i będzie to zmiana na plus. Lecz teraz wiem już dlaczego, wszystko u @Bvcha.

6 minut temu, Bvcha napisał:

Przecież specjalnie to zmieniliśmy*, aby Gracze nie pisali do Administracji na /msg, a na /pomoc. 

Edytowane przez Lukaszenko69

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Administracja ma teraz natłok obowiązków z powodu przeogromnej ilości graczy. Każdy może się mylić. Są oni tylko ludźmi. Wszystkie powody podane wyżej.

Za odrzuceniem.

Don't even try B) 

spacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...