Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Dodanie limitów koxów refów pereł za strefą pvp na warp s

Wilexxxxx

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): Wilexxxxx
- Propozycja dotyczy (tytuł): Limitów koxów refów pereł  za strefą pvp na warp s
- Opis propozycji: Chciałbym zaproponować dodanie limitów koxów refów pereł ponieważ, dużo osób ma bardzo dużo np. koxów i walka z takim przeciwnikiem jest nie sprawiedliwa. Ilość takich koxów i refów za linią pvp może wynosić np. 3 koxy 14 refów i 4 perły moim zdaniem jest to sprawiedliwa ilość. Co do ilości można jeszcze rozmyślać.
- Dodatkowe SS'y: 2020-10-31_17_57_43.thumb.png.1cc8d571357fa43aee755924ebe13234.png

Już kiedyś była taka propozycja, ale ją odrzucono z komentarzem "to nie jest serwer pvp, żeby dawać takie ograniczenia", ale jak coś się zepsuło i da się craftować koxy (a na singlu się nie da) to w ekwipunku można mieć ich stack i to jest chore moim zdaniem. Tym sposobem, dużo graczy wygrywa, bo mają przewagę koxów. Chciałbym jeszcze dodać, że odkąd da się robić koxy, to /kit svip totalnie nie ma sensu. Oczywiście jestem na TAK.

Pozdrawiam

No w sumie @Tadzio_ wytłumaczył to dosyć logicznie. Jeżeli tak łatwo można pozyskać teraz koxy to należy albo naprawić bug z ich craftowaniem albo wprowadzić na nie jakiś limit w obszarze pvp.

Edytowane przez Lukaszenko69

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Sam pytałem (chyba kaelusa) na poprzedniej edycji czy to nie jest bug i dostałem odpowiedź że zostało to wprowadzone specjalnie. Co do propozycji to nie z mojej strony, bo jednak to nie jest serwer pvp a taki limit czysto dla przykładu mógł by utrudnić grę osobom które jednak chcą czuć się bezpiecznie bez myśli że stracą ity, albo punkty xD

Edytowane przez CaSpiderVeH

Godzinę temu, CaSpiderVeH napisał:

Sam pytałem (chyba kaelusa) na poprzedniej edycji czy to nie jest bug i dostałem odpowiedź że zostało to wprowadzone specjalnie.

tak było, nie zmyślam, choć sam przez dłuższy czas nie wiedziałem, że można go craftować bo nikt nie mówił, że to wprowadzono xD

Natomiast co do limitu, gdyby PvP na naszym serwerze było ciut lepsze, byłbym na tak, natomiast aktualnie nie widzę sensu wprowadzania takiego ograniczenia.

• Haha 1

DP3Woc2.png

Jestem na Nie

Tylko dlatego, że nie jest to jakiś serwer PVP, survival czy frakcje tylko Freebuild i wiekszość ludzi siedzi na swoich działkach i buduje, robi sklepy i inne a nie siedzi na strefie pvp

Było to już przerabiane i wielokrotnie odrzucane.

Chociaż sam myślę, że to powinno być już dawno wprowadzone a nie takie teamwievery lub Scout'y przychodzą ze stakiem koxów to i tak

na 99% zostanie to odrzucone.

Ale, żeby wiedzieć, że jestem za tym to Jestem na Tak.

• Superka 1
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...