Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

ziortek
Wiadomość dodana przez Gangsta_,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie  tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ziortek
Nick Administratora, który banował: d0mka_
Długość bana: 2dni
Kiedy to się stało? : około 14:10
Opis sytuacji: Dałem już rade udowodnić że konta cykablyat,ziortek1,ziortek2,ziortek3 itp nie należą do mnie( zrobiłem to z Gieciem na teamspeaku, a moja niewinnośc wynika ze screenshota ip którego wysłał)

Ponawiam więc prośbę o uchylenie bana za obrazę administracji gdyż administarcję obrażały konta ziortek1 ziortek2 ziortek 3 które do mnie nie należą.

Poniżej zamieszczam screenshota któego zrobił Giecio, na którym dokłanie widać, że ip przy rejestracji i ip przy wejsciu jest inne(proszę spojrzeć uważnie, nie to co ostatnio 🙂 )

dowód.jpg

Jeżeli @Gieciopotwierdzi no to jestem za zaakceptowaniem odwołania. Moim zdaniem @d0mka_powinna się upewnić czy to konto należy do Ciebie ale co ja wiem. 

• Superka 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Ja sam jestem na neutral, bo te mk nie są jego, ale czy zniewaga nastąpiła, to już musi d0mka powiedzieć.

EDIT: d0mka już się wypowiedziała, jestem za zniesieniem kary.

Edytowane przez Giecio

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Witaj @ziortek,

Na początku chciałabym przeprosić, że tak długo nie odpowiadałam na Twoje odwołanie - jakoś umknęło mi na Forum.

Przeczytałam właśnie logi z dnia, w którym zbanowałam Twoje konto. Faktycznie, z konta ziortek nie zostały wysłane żadne słowa obrażające Administrację.

W środę około godziny 14 ktoś zaczął tworzyć multikonta o nickach ziortek1, ziortek2, ziortek3 tylko po to, aby obrażać Administrację na /pomoc. Wymienione konta zbanowałam, jednak popełniłam błąd, banując bezpodstawnie również Twoje konto - ziortek. Jest to błąd tylko i wyłącznie z mojej strony i jest mi przykro, że coś takiego miało miejsce. Chwilę po zbanowaniu za obrazę, zgłosiłam Administracji, że tworzysz multikonta.

Jeżeli zostało wyjaśnione na TeamSpeak'u, że konta nie należą do Ciebie, to nie pozostaje nic innego, niż odblokować konto ziortek. Jeszcze raz przepraszam za błąd.

Edytowane przez d0mka_
  • Superka 3

2020-10-23_05_51_51.png.d56fc8d44015b317e09de56d9b2d0412.png

Administracja zdecydowała, że można zdjąć blokadę!

Miłej gry!

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...