Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

adiks1541
Wiadomość dodana przez Giecio,

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: A4yan
Nick Administratora, który banował: Kazociak_
Długość bana: perm
Kiedy to się stało? : 25.10.2020
Opis sytuacji: Byłem na evencie parkour u jakiegoś gracza i przypadkowo postawiłem sobie klocek pod siebie gdy spadałem zauważyłem, że cofło mnie na miejsce w którym wcześniej byłem więc zacząłem to wykorzystywać skakałem spadałem stawiałem klocka szybko pod siebie i byłem znowu w tym samym miejscu i tak cały czas aż nagle dostałem bana. Moim zdaniem dawanie perma za takie cos jest bez sensu, bo nie zrobilem nic strasznego na szkode serwera nikt na tym nie ucierpiał itd. dlatego właśnie pisze te odwołanie, i prosze was, żebyście dali mi unbana, lub chociaż skrócili tego bana.
Screen bana: https://imgur.com/a/88cF3yF

7 minut temu, D4rkness_ napisał:

Niestety wykorzystywałeś bugi serwera za co należy się perm, jednak jest to mała szkodliwość więc jestem za skróceniem kary do miesiąca lub 3 tygodni, aby więcej taki pomysł nie wpadł ci do głowy.

Podpinam się, kara mogłaby być skrócona. 

Wykorzystywanie bugów to wykorzystywanie bugów. Nie ma podziału na te bardziej i mniej szkodzące - skoro skusiłeś się na ten bug, skusisz się także na inny. Takie zachowanie jest surowo karane.

Do odrzucenia, co najwyżej można skrócić, ale to zależy od pewnych czynników.

DP3Woc2.png

Bana skracam do 3 tygodni, ale jeśli jeszcze raz coś takiego zrobisz to nie otrzymasz już UB.

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Administracja zdecydowała, że można skrócić/zmienić blokadę!

Miłej gry!

• Superka 1

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...