Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Komenda na jajko przechowujące

s9arkyy

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Andmol
- Propozycja dotyczy (tytuł): Komendy na jajko przechowujące zwierzątka
- Opis propozycji Komenda na zrobienie Cobla niespodzianki jest /cobblex. Ta komenda jest bardzo przydatna. Ja robiąc jajka przechowujące zwierzęta kilkanaście pod rząd to jest to dla mnie uciążliwe i zajmuje trochę czasu. Więc pomyślałem sobie żeby dodać komendę też na jajka przechowujące zwierzęta. Mogłaby ona brzmieć /spawnegg albo /batspawnegg.
- Dodatkowe SS'y: Brak

2021-11-03_19_58_38.png.3da78e422a7512b84defa75e572c77e6~2.png

• SAdministrator
Admin

W sumie na tak, czemu nie

DP3Woc2.png

Myślę, że ułatwi i uprzyjemni to rozgrywkę. Moim zdaniem powinno to działać na identycznej zasadzie jak /cobblex, mianowicie, jeżeli mamy w ekwipunku odpowiednie przedmioty potrzebne do scraftowania takowego jajka - to wpisując komendę /jajko przedmioty te zamieniałyby się na jajko do przechowywania zwierząt/ Na tak

Edytowane przez Lukaszenko69

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

KidMod

Jestem na TAK, bardzo dobra propozycja.

Pozdrawiam

Pamiętam, że tworzenie jajek było strasznie irytujące, bo wędki nie stackowały się, i gdy ja, idąc na większą ekspedycje potrzebowałam np 30 jajek  wkładanie każdej wędki do craftingu po kolei niesamowicie mnie denerwowało.

Co za tym idzie jestem zdecydowanie na tak!

• Superka 1

• 2 tygodnie później...
Zwycięzca

Dobry pomysł, dla mnie samego było to irytujące gdy craftowałem  większą ilość tych jajek.

Na TAK

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Eeee... A może zamiast tworzyć milion komend, do tworzenia różnych przedmiotów, wystarczyłoby utworzyć jedną komendę /craft <przedmiot> (np. /craft cobblex)? Nie ma opcji, że nowi gracze zapamiętają wszystkie receptury oraz komendy do każdej z nich, a jedna komenda do wszystkich przedmiotów pomogłaby chociaż z ogarnięciem jakie przedmioty są możliwe do stworzenia. Dodatkiem do takiej komendy mogłoby być utworzenie nowego GUI, tj. po wpisaniu komendy /craft bez argumentów, otwierałoby nam się GUI, w którym znajdą się wszystkie przedmioty z serwerowych receptur. Coś w stylu /dzialka - jeśli nie wpiszemy argumentów lub będą one niepoprawne, otworzy się nam GUI, w którym są wszystkie możliwe opcje. W takim GUI można by umieścić także krótki opis wszystkich przedmiotów oraz co jest do nich potrzebne, np. Cobblex [Potrzebujesz 9x64 Cobblestone].

Edytowane przez mordensoldier124
  • Superka 2
  • Like 1

image.png.e247af4a9dcaff66bf91c039a3af6b36.png 

image.png.b1f416884379154bbe92458e47daa901.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...