Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Ulepszenia komendy /znajomi

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): eryter22
- Propozycja dotyczy (tytuł): Ulepszenia komendy /znajomi
- Opis propozycji: W tej propozycji proponuję, aby wprowadzić możliwość sprawdzenia czy twoi znajomi serverowi są z kimś w związku lub nie. Dobra byłaby do tego komenda /znajomi status nick, która informowałaby nas, czy ten znajomy jest z kimś w związku, jeśli tak to z kim i data zawarcia związku też tam powinna być. A drugim ulepszeniem na które wpadłem mogłaby być możliwość bicia się jajkami na działkach ze znajomymi, gdyż śnieżkami można się bić ze znajomymi. 
- Dodatkowe SS'y: Brak

Moim zdaniem nie potrzebna funkcja, przynajmniej ja nie widzę takiej potrzeby aby sprawdzić czy moim znajomi są w związku czy też nie. Odnosząc się do drugiej propozycji to tak samo jak w przypadku pierwszej uważam, że nie ma to większego sensu.  Dodatkowo w momencie, w którym ktoś  rzuca nas jajkiem i rodzi się z niego kurczak może być to bardzo uciążliwe. Warto również na to spojrzeć od tej strony, że gdy ta opcja nie zostanie zablokowana mogą znaleźć się osoby, które będą to wykorzystywały aby utrudniać innym rozgrywkę. 

Myślę, że większości graczy nie jest potrzebna taka komenda, ponieważ jezeli ktoś się nad tym zastanawia to można po prostu zapytać o to drugą osobę. Co do jajek... 

20 godzin temu, eryter22 napisał:

mogłaby być możliwość bicia się jajkami na działkach ze znajomymi, gdyż śnieżkami można się bić ze znajomymi. 

Skoro są już śnieżki to po co wprowadzać jajka? To przecież praktycznie to samo... 

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Jedna i druga propozycja jest do kosza, po co komu wiedzieć czy jego znajomi są w związku a jeżeli ciekawość zżera to można się zapytać na priv lub sprawdzić na stronie serwera w zakładce użytkownicy, jak już ktoś szuka tej dziewczyny to polecam wyjść z domu i poszukać poza grą

Druga propozycja jest totalnie bez sensu, walka na jajka w jakimś stopniu ułatwiłaby farmienje kur bo jednak jeżeli kilka osób się zbierze na jedną działkę to szansa na wydropienie kury się zwiększa, z tego co wywnioskowałem to raczej ta propozycja jest skierowana w tym kierunku 

Za odrzuceniem

Dodam od siebie, że spamisz propozycjami które są bez sensu i znowu bawisz się w kogoś kim nie jesteś na tym serwerze taka mała notka ode mnie

qRoFuaR.gif

Skoro jak sama nazwa wskazuje, są to znajomi, czyli się znacie, to nic nie stoi na przeszkodzie by ich o to zapytać.

I nie wydaje mi się, by gracze na serwerze mieli nadwyżkę kurzych jajek i chcieliby nimi rzucać w znajomych. Raczej preferują wypuszczanie tych biednych zwierząt na spawn

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...