Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Regulamin forum

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): eryter22
- Propozycja dotyczy (tytuł): Regulamin forum
- Opis propozycji: Ostatnio zastanawiałem się, jak to jest ze stanami reputacji. Czyli od jakiej ilości reputacji dostaje się np. dobry, neutralny itp. Czy są jakieś inne wgl? Nigdzie nie znalazłem żadnej informacji na ten temat. Moim zdaniem taka informacja powinna się znaleźć w regulaminie obok punktu z rangami i postami. 
- Dodatkowe SS'y: Brak

Czemu nie? Jeżeli faktycznie reputacja ma większe znaczenie na forum, to znaczy że za daną ilość reputacji otrzymuje się jakąś rangę czy cokolwiek innego to moim zdaniem taka wzmianka w regulaminie powinna się pojawić. Jeżeli reputacja ma tylko znaczenie w  postaci cyferek na profilu i wygranych to raczej to nie ma sensu. Pozostanę neutralny. 

To co ja mam to najwyższa możliwa ranga reputek, możecie uznać mnie za dopisek regulaminu elo

a tak serio to po co to komu, reakcje są dodatkiem do forum, a takto macie zagadkę jaka jest nagorsza ranga reputacyjna, po co spoilerować, niech ktoś ją uzyska ;x

neutral.

DP3Woc2.png

• 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...